Indy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ili, najinfantilniji pooll ever... Dodajte ako fali vaša životinja.
decak Kejt Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nije fer, ja htela i za gudu i za zirafu i za macu i za misa i za slona. ovo je bilo klik na slepo.
Indy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 (edited) Ups... mislim da pooll dopušta glasanje za više kandidata. :)Dok sam se šetao sam shvatio da sam legendarno glupo zaboravio medu :( (Mislim mrkog ili belog. Ima panda). Edited June 3, 2008 by Indy
teacher Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ups... mislim da pooll dopušta glasanje za više kandidata. :)Dok sam se šetao sam shvatio da sam legendarno glupo zaboravio medu :( (Mislim mrkog ili belog. Ima panda).Da, ja glasao za pandu u nedostatku međeda. Btw, maca + užasno simpatični hrčak + panda.
decak Kejt Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ups... mislim da pooll dopušta glasanje za više kandidata. :)Dok sam se šetao sam shvatio da sam legendarno glupo zaboravio medu :( (Mislim mrkog ili belog. Ima panda).vidi se da sam pisala pre prve kafe, a?da odem i ja u setnju?
MaryPoppins Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ne znam da li je najinfantilniji, al je definitivno najteži - kako odlučiti. glasala za tigrića i hrčka i prase.
Miralem Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 namerno si stavio ruznog psa, samo da bi nekakvi glodari pobedili <_<
Indy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 (edited) Kako ružan, haski, lutka jedna?!Zezaš, po običaju...EDIT. Za kaznu, evo mu klinčadije: Edited June 3, 2008 by Indy
Indy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 No, dobro... ovaj je dovoljno sladak za sve pcetove:
decak Kejt Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No, dobro... ovaj je dovoljno sladak za sve pcetove:ovaj mi lici na jedno koje znam :wubili:e, a gde ti je bejbi kengur?
Frau Gabrijela Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 (edited) @IndyOdakle ti fotka mog mačka? :o :) Drugo, kako misliš da se odlučimo? Nije fer bilo koga izostaviti!Idem sad da razmotrim za kojih petoro ću da glasam. Edited June 3, 2008 by stormy
Indy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 (edited) Zabojavio džoija. Edited June 3, 2008 by Indy
Recommended Posts