Jump to content
IGNORED

Čudna šuma

Who's the cutest of them all?  

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ili, najinfantilniji pooll ever... Dodajte ako fali vaša životinja.

Posted

nije fer, ja htela i za gudu i za zirafu i za macu i za misa i za slona. ovo je bilo klik na slepo.

Posted (edited)

Ups... mislim da pooll dopušta glasanje za više kandidata. :)Dok sam se šetao sam shvatio da sam legendarno glupo zaboravio medu :( (Mislim mrkog ili belog. Ima panda).

Edited by Indy
Posted
Ups... mislim da pooll™ dopušta glasanje za više kandidata. :)Dok sam se šetao sam shvatio da sam legendarno glupo zaboravio medu :( (Mislim mrkog ili belog. Ima panda).
Da, ja glasao za pandu u nedostatku međeda. Btw, maca + užasno simpatični hrčak + panda.
Posted
Ups... mislim da pooll dopušta glasanje za više kandidata. :)Dok sam se šetao sam shvatio da sam legendarno glupo zaboravio medu :( (Mislim mrkog ili belog. Ima panda).
vidi se da sam pisala pre prve kafe, a?da odem i ja u setnju?
Posted

ne znam da li je najinfantilniji, al je definitivno najteži - kako odlučiti. glasala za tigrića i hrčka i prase.

Posted

namerno si stavio ruznog psa, samo da bi nekakvi glodari pobedili <_<

Posted (edited)

Kako ružan, haski, lutka jedna?!Zezaš, po običaju...EDIT. Za kaznu, evo mu klinčadije:normal_hasky2.jpg

Edited by Indy
Posted

No, dobro... ovaj je dovoljno sladak za sve pcetove:Golden-Retriever-Training.jpg

Posted
:heart:33909166.IMG_0807.jpgbtw glasala za glodare i giiiiiicu
Posted
No, dobro... ovaj je dovoljno sladak za sve pcetove:
ovaj mi lici na jedno koje znam :wubili:e, a gde ti je bejbi kengur?
Posted (edited)

@IndyOdakle ti fotka mog mačka? :o :) Drugo, kako misliš da se odlučimo? Nije fer bilo koga izostaviti!Idem sad da razmotrim za kojih petoro ću da glasam.

Edited by stormy
Posted (edited)

Zabojavio džoija. :blush:au386340.jpg

Edited by Indy