ObiW Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 el moze za nas gastarbajtere koordinate Zikicine emisije sa uputstvom kako to slusati na netu? Nemo se smejete ja ama bas nista ne slusam/ne gledam na netu osim fudbala kad igra reprezentacija.
luba Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 el moze za nas gastarbajtere koordinate Zikicine emisije sa uputstvom kako to slusati na netu? Nemo se smejete ja ama bas nista ne slusam/ne gledam na netu osim fudbala kad igra reprezentacija.mozes da slusas na strimu radija studio b, sredom uvece od 10, a na b92 dole na uglu, nedeljom od 7 pm. imas i ovako.rekao mi kraka - najobrazovaniji gitarista u srbiji, a ja zapamtio.prava reakcija sigurna sam da bi zikica bio presrecan sto ga neki smatraju novinarom.
najgori Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ail losim? kako se zove ono sto ZS radi na radiju? sigurna sam da bi zikica bio presrecan sto ga neki smatraju novinarom.
Ground Control Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 tajanstveni voztajanstveni voz na studio b, dole na uglu na b92.
najgori Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ehhh. luba> sigurna sam da bi zikica bio presrecan sto ga neki smatraju novinarom.ni ja ne bih rekao da je ZS novinar, ali ne znam kako da nazovem to sto covek radi u tim svojim emisijama.luba zna.
ObiW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 mozes da slusas na strimu radija studio b, sredom uvece od 10, a na b92 dole na uglu, nedeljom od 7 pm. imas i ovako.Zahvaljujem.
The Ghost Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 E, jebiga, ako je najveci problem to sto je napravio lapsus sa nekom Springstinovom pesmom. Ja sam za gomilu bendova koji su mi i dan danas dragi cuo prvi put upravo u nekoj od njegovih emisija i to je jedino sto se racuna, a sve ostalo su sitnice...Lapsus?Problem je ovde sto je to najveca planetarna zabluda vezana za Springsteena, a koju obicno rabe aupuceniTM i povrsni. Simicu ne da nije trebalo da se desi, nego je lupio ko otvoren porozor, sto je nas, malo osetljivije po pitanju BS, bas pogodilo.Slusam njegove simpaticne emisije, cenim to sto radi i znam koliko je tesko istrajati na radiju.
notenoughreasonsforclaire Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 TV serijal Sofa U četvrtoj epizodi, u petak, 23. aprila u 20:20, na TV Studio B, SOFA prikazuje Žikicu Simića, psihologa i rock publicistu, autora radio emisija Tajansveni voz i Dole na uglu, autora knjige o američkoj muzici.Električna zastava, koji je muzički oformio stav mnogih generacija.Ispitujući prednosti i mane srpskog mentaliteta, SOFA želi da nametne nove standarde TV produkcije i dizajna i zajedno sa gostom Žikicom Simićem pronađe novi prostor za odgovore: Da li je u vremenu masovnosti muzičke industrije i globalizacije, rokenrol kao socijalni fenomen još uvek jedina zabluda u koju verujemo? Da li je pesimistička slika o čoveku posledica posla pihologa, bavljenja ljudima?Da li smo otvoreni prema ljudima isto kao i prema muzici koju volimo?
notenoughreasonsforclaire Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ničega novoga nema - sam' sam doš'o da podsetim da više od godinu dana nema Žikicine "Neonske duge" u "Politici"...
holden kolfild Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Izdavačka kuća Marks&Bleeds iz Beograda predstavlja novo dopunjeno izdanje knjige „Električna zastava“ Žikice Simića. Promocija će se održati u četvrtak 27. decembra u 21h u klubu "Plato Ilegala" na Filozofskom fakultetu u Beogradu.Uz neformalni razgovor sa autorom i preslušavanje njegovih omiljenih muzičkih numera kao sadržinski lajtmotiv predstaviće se grupa On Tour iz Beograda. cela vest
notenoughreasonsforclaire Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 We live and we die, we know not why.
Frank Pembleton Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Radoman Kanjevac, glavni i odgovorni urednik Radio Beograda 2, najavljujući ovu emisiju izjavio je:- Za nas, kao jedini radio specijalizovan za kulturu i umetnost, predstavlja posebnu čast što će se našem autorskom timu pridružiti ličnost kao što je Žikica Simić, čovek koji u Beogradu simbolizuje dobri duh rokenrola iz njegovih zlatnih vremena, na čijim emisijama su odrastale generacije poštovalaca ove muzike.Emisija će se emitovati od 10. januara 2016. godine, nedeljom od 18 do 20 sati na talasima Radio Beograda 2. Žikica Simić je dobitnik nagrade "Tanja Petrović" za izuzetan doprinos afirmaciji kulture i umetnosti za 2014. godinu. Po zanimanju je psiholog. U izdanju izdavačke kuće "Marks i Blids" 2012. godine objavio je knjigu "Električna zastava".
SleeperSleep Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 radio beograd, svi njegovi kanali, je sad daleko najbolji radio u nas. inače. meni su žikicine emisije prilično dosadne.
Recommended Posts