Frile Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 spremno za sutrasnje vakumiranje :P meti to na hrana koja leči
ivy Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 meti to na hrana koja leči sto bi rekao moj instruktor paraglajdinga ,,ko zna- zna,, :D :p
banecare1 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 stigla postom kineska prsuta od klijenta. u ponedeljak donosim noz i dasku pa da probamo i to cudo. prilicno je prodimljena. mislim da oni suse 3 godine. ne bi smelo da bude lose.
kenta Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 banecare, mogo si baš da skineš navlaku, da malo bolje vidimo tu egzotiku :)
banecare1 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) ti baš loše živiš - dimljeni losos, pršuta... lose, lose. kriza je, jede se konzervisana hrana Edited March 6, 2015 by banecare1
banecare1 Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 banecare, mogo si baš da skineš navlaku, da malo bolje vidimo tu egzotiku :) i meni je interesantno, ali nisam skinuo zbog jakog mirisa. ponedeljak je blizu. subota svakako proleti u mamurluku, a nedelja ko nedelja, proleti zbog ponedeljka :D
banecare1 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 jos ako su pljuvali po njoj .. tu sam jeo u yunnanskim restoranima, ova je iz neke druge provincije pisao je kinez, ali ne bas detaljno: "i prepared traditional Chinese Ham for you,this is from my hometown,very taditonal...we are similar with yunan,but it is smoked by farmers who lived in mountainers,they fired wood in house to keep warm and smoke the pork ham in the room" off topic: tog kineza sam upoznao 2005 u sangaju, klinac sa nekih 24-25 godina, cekao me na aerodromu, secam se da je vozio peugeot 208 i imao kancelarijicu u centru pudonga (biznis deo sangaja). pre par meseci sam opet otisao do njega, sada vec ima svoju zgradu sa 5-6 spratova, skladista, 100+ zaposlenih. u biznis se razume, u ponedeljak cu da vidim kako stoji da sunkom
April Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Hajde i ja da se malo pohvalim: Još je sirovo, ali biće ok do Uskrsa.
sandine Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 U sremskom selu Erdeviku,u subotu 6 juna, odrzava se Sremska Kulenijada.Mesto odrzavanja je park u centru sela.Odlicna prilika za nabavku sremskih specijaliteta.
Recommended Posts