Jump to content

Fotografije, Druga liga Zapad

Featured Replies

Wow, to je zaista dobar stos.
,,bagdad caffe photoshop,,
lepdubova.jpg

Jedan od mojih najdražih škljocova ever, opaljeno sa Topkapi Palate:12_Za%20forum007.jpgAnd van mor from Istanbul:12_Za%20forum012.jpgIpak sam lagao, one more još jedared:12_Za%20forum021.jpg

nice, ali bas ste navalili sa ovim istanbulom u poslednje vreme. ne moze covek da kupi lepo jeftiniju kartu do sarajeva preko beca, vec moram da se isprsim za turkish airways i 2-3 nocenja tamo :D za on topic jedna iz arhive. shanghai jin mao tower from shanghai world financial center observatory 3470290769_b24a875c4e_b.jpg

Ova je u stvari totalno velicanstvena u svoj svojoj arhitektonskoj monstruoznosti i kilotonama smoga ;-)

da, smog ubija. nisam obozavaoc visekatnica, ali fascinira kako sicusno izgledaju zgrade po 30ak spratova kad se slika odozgo.3471125712_d115e3140d_b.jpg

@muskymora li ovaj crni okvir? znam da je stvar licnog ukusa, ali meni se cini da bi fotke bile bar 30% bolje bez njega.da ne dodje do zabune, i ovako su dobre, ali...edit: sad pogledah i 'prvu ligu', to neki novi trend crno uokvireno?

Edited by pajapatak

.. .to neki novi trend crno uokvireno?
To zbog odlaska duhovnog vodje. ;)

Udahnuo duboko, izračunao pošto su novi senzor i veštačko oko i slikao.adap.jpg

eeee.jpg
  • 3 weeks later...

Mi na 38k stopa, oni nesto nize...ajms3208.jpg

copyofsabor.jpglunch brake ...

malo jesenjeg njujorka128ln.jpg285v.jpg1443h.jpg203n.jpg387y.jpg

• 2 weeks later...
rrrrrrrrrrmm.jpg