Mil@n Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Slikajmo Domaće™, Tara, Zaovinsko Jezero. Volem Wide više n'o išta...
nasumica Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 (edited) bovansko jezero Edited October 18, 2009 by nasumica
Anonymous Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 (edited) Orjen (u stvari deo Orjena kog Novljani nazivaju Subra):Čarobno (i pomalo opasno).Ukoliko nekom na letovanju u Herceg Novom dosade domaća muzika i plastične ležaljke, neka obavezno ode gore. Edited October 24, 2009 by Anonymous
prima Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ova! Orjen (u stvari deo Orjena kog Novljani nazivaju Subra):...jos malo rolanja
Aleksija Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Orjen (u stvari deo Orjena kog Novljani nazivaju Subra):Čarobno (i pomalo opasno).Ukoliko nekom na letovanju u Herceg Novom dosade domaća muzika i plastične ležaljke, neka obavezno ode gore.u, stvarno fascinantno. kako se stize do tamo?podsetile me primine fotke - evo i jednog skejtera
morgana Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 (edited) Orjen (u stvari deo Orjena kog Novljani nazivaju Subra):Čarobno (i pomalo opasno).Ukoliko nekom na letovanju u Herceg Novom dosade domaća muzika i plastične ležaljke, neka obavezno ode gore.ovdje sam zamalo poginulaedit za aleksiju: stize se kolima ili pjeske iz hn do sela (ili motela) u podnozju orjena, a zatim serpentinama do planinarskog doma (za oko sat, u varijanti sa kolima), a pjeske dalje, prateci markacije, za oko sat i po, ako dobro procjenjujem (ljepse je, ali i teze, mimo markacija). pentracka tura je klasifikovana kao srednje teska. Edited October 26, 2009 by morgana
Indy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Sad mi je jasno sto pesma kaze, mjesto ti je krsevito, tu bi djavo pomanit'o... A i noge (kopita?) izlomio.
Recommended Posts