Jump to content

Lepe reči

Featured Replies

Posted

Može po zvučanju, značenju, ili bilo kojoj drugoj karakteristici. ...virvel (švedski) virvilja (švedski) volja

svjetonazorkolodvor

elbow (rece singing detective)

• Author

Ei oo miulla niinkuin muillatuuli vain on turvananimiulla tuuli vain on turvananiK?tken leikist? k?tenisuljen suuni laululoistak?tken k?teni ja suljen suuni(finski)

prposhno(hrvatski)daskalica(makedonski)klet(slovenacki)cibula, bobaljke, blinji ( rusinski)P.S. najlepse i najsmesnije budjenje, melodicki je slovenacka sinhronizacija pipi duge carape koja glasiPipi, Pipi, zbud se..indijaneri prihajajo :Dsorry za troll, imala sam neizdrz

Meni je prelepa rec "utih".Ne znam koja bi na srpskom bila odgovaarjuca.Zatisje mi nije tako lepo..Lep pozdrav

ne znam da li je "nesnadjen" rec, a i nije toliko lepa, ali je zgodna, o kako je zgodna. rado je koristim.

coraz?n(spanski: srce)malegria : )(© by manu)(a kind of sadness that combats with laughter. A painful happiness)

Malo Prancuskog ;)Formidable (Savrseno)Formule ? la mode (Slogan)Amoureux(Zaljubljen)Chocolatrie(Prodavnica cokolade)

potpuno neoriginalno ali prelepo: lullaby

ringblommasvensk * svedski - nevenfristad, tillflyktsvedski - utociste :Di nesto traumaticno a tako lepo puella pulchraLatinski lepa devojka

Ne znam koliko su ove reci lepe, al sam ih ja jako volela kad sam bila mala...Pajcek (Hrvatski - Prase)Picek (Hrvatski - Pile) :rolleyes:

potpuno neoriginalno ali prelepo: lullaby
Joj da, lepa nezna rec...Berceuse - na francuskom wink.gif
Picek (Hrvatski - Pile)
:blink:
:blink:
Zagorski hrvatski .... Dudek i ekipa...Tako se u Zagorju veli za pile dete od kokoshi... wink.gif