Posted October 18, 200717 yr Može po zvučanju, značenju, ili bilo kojoj drugoj karakteristici. ...virvel (švedski) virvilja (švedski) volja
October 18, 200717 yr Author Ei oo miulla niinkuin muillatuuli vain on turvananimiulla tuuli vain on turvananiK?tken leikist? k?tenisuljen suuni laululoistak?tken k?teni ja suljen suuni(finski)
October 18, 200717 yr prposhno(hrvatski)daskalica(makedonski)klet(slovenacki)cibula, bobaljke, blinji ( rusinski)P.S. najlepse i najsmesnije budjenje, melodicki je slovenacka sinhronizacija pipi duge carape koja glasiPipi, Pipi, zbud se..indijaneri prihajajo :Dsorry za troll, imala sam neizdrz
October 18, 200717 yr Meni je prelepa rec "utih".Ne znam koja bi na srpskom bila odgovaarjuca.Zatisje mi nije tako lepo..Lep pozdrav
October 18, 200717 yr ne znam da li je "nesnadjen" rec, a i nije toliko lepa, ali je zgodna, o kako je zgodna. rado je koristim.
October 18, 200717 yr coraz?n(spanski: srce)malegria : )(© by manu)(a kind of sadness that combats with laughter. A painful happiness)
October 18, 200717 yr Malo Prancuskog ;)Formidable (Savrseno)Formule ? la mode (Slogan)Amoureux(Zaljubljen)Chocolatrie(Prodavnica cokolade)
October 18, 200717 yr ringblommasvensk * svedski - nevenfristad, tillflyktsvedski - utociste :Di nesto traumaticno a tako lepo puella pulchraLatinski lepa devojka
October 18, 200717 yr Ne znam koliko su ove reci lepe, al sam ih ja jako volela kad sam bila mala...Pajcek (Hrvatski - Prase)Picek (Hrvatski - Pile)
October 18, 200717 yr potpuno neoriginalno ali prelepo: lullabyJoj da, lepa nezna rec...Berceuse - na francuskom
October 18, 200717 yr Zagorski hrvatski .... Dudek i ekipa...Tako se u Zagorju veli za pile dete od kokoshi...