Jump to content
IGNORED

Istorija: 2 svetski rat u Jugoslaviji

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
vodafak je udruzenje Hrvatski domobran :blink:
Udruženje ostarjelih partizanskih opskbljivača oružjem i ražalovanih ustaša...
Posted

Cekaj sad je Cercilov agent? Znaci nije Hitlerov?

Posted (edited)

To nije moja rabota, već novokomponovanih pristalica Nedića i Ljotića.TitoCercil2.jpg

Edited by Filipenko
Posted

Da, zastrašujuće je da mu ne znaju ni prezime. Otprilike kao kada bi Tito bio Josif Broz ili Josip Brez.

Posted

Popustio poslednji branik pred revizionizmom :cry:

Sad ću da te ženim: Bata se ženi u 78. godini Pred sveštenikom :isuse: - Legendarni glumac odlučio je da na proleće sklopi i crkveni brak <_< sa suprugom Lulom, posle 57 godina zajedničkog životaBATA.jpgLegendarni glumac Velimir Bata Živojinović na proleće će se venčati sa svojom dugogodišnjom saputnicom Julijanom - Lulom, i to posle 57 godina zajedničkog života i građanskog braka. Kako Press saznaje, popularni Valter, koji je inače veliki vernik :lol: , insistira na crkvenom venčanju, i to u svom rodnom selu Koraćica kraj Mladenovca. - Tačno je - ženim se! Sa Lulom, naravno. Bio bi red posle tolikih godina da se venčamo, ali ne znam kako bi ona mogla da se obuče. Neće valjda venčanicu u sedamdesetoj godini? - smeje se Živojinović. - Znate i sami da naša crkva brak sklopljen u opštini ne priznaje, a ja, kao vernik koji poštuje Srpsku pravoslavnu crkvu i našu veru, želim da to obavimo i pred sveštenikom i Bogom :isuse: . Svestan sam da nisam u braku dok to ne uradim i u crkvi, pa zašto da to i ne uradim?Venčanje u Koraćici Bata i Lula još uvek nisu precizirali datum venčanja, ali žele da to obave u krugu najužih članova porodice i prijatelja.- Venčaćemo se jednog jutra, kada ustanemo malo ranije (smeh). Venčanje ću obaviti u svom selu Koraćici, bez velike pompe i bez velike ceremonije. Naravno, i bez zvanica, zašto bismo pravili cirkus? Ja sam se već jednom venčao u životu i imam iskustva, pa mogu slobodno reći - znam to da radim.Najveći srpski glumac poznat je kao veliki šeret, pa se i u ovom slučaju našalio. Njegovo „venčanje" zapravo se odnosilo na ulogu koju je igrao u filmu pokojnog Dragana Kresoje.- Kako, bre, sa kim sam se venčao? Pa sa Goricom Popović! Jeste, venčali smo se uz pravi ceremonijal, sa krunama na glavi, pred sveštenicima i Bogom, i to u filmu „Kraj rata". Naravno, nije bilo predradnji i ostalog što sleduje, kao što je prva bračna noć - šali se Bata.Sledi momačko veče Pitamo ga hoće li praviti momačko veče, kako red nalaže.- Normalno. Ja se osećam kao mladić. Jedino što neću da se napijem jer neću da prekršim obećanje koje sam davno dao da nikada više neću piti.
Posted

Ako pozivi, nakon rehabilitacije glumece i Cica Drazu Bata...

Posted

Bilo bi lijepo da Životinja bude pozvana na informativni razgovor jer je priznao da ima podatke o granatiranju Sarajeva koje odbija da otkrije.

Posted
Tita sam obožavao i ne odrčem ga se ni danas i ako sam zbog njega ribao wc.
:wub:
Posted

Ljubav je to.Što ne znači da se ne radi o klasičnom retardu.

Posted
sima | 21/12/2011 22:52Broj preporuka: Mislim da je bilo do sudbinskog znacaja da se citaoci i javnost upoznaju sa ovim dramaticnim i po sudbinu naroda vaznim dogadjajima. Poseban utisak na mene je ostavilo nedzentlmensko ponasanje druga vucjaka.
:lol::Hail:
Posted

Pozz svima!Igrom slucaja sam veceras bio na promociji knjige "Izmedju srpa i cekica, 2. tom" istoricara Srdjana Cvetkovica. Izmedju ostalog, na kraju je prikazan kratki film sa iskopavanja masovne grobnice u okolini Boljevca, sa 82 ekshumirana tela. Ubijeni su krajem '44, bez optuznice / suda, streljani, a vecini je i smrskana glava, kao "overa".Do sada je popisano nesto preko 30000 imena slicno nastradalih samo u Srbiji (bez Kosova), i posao nije ni blizu kraja.Posto o tim stvarima nismo bas imali prilike da budemo obavesteni na majskim paradama / sletovima, ostaje nam da se tim "trivijalijama" bavimo sa zakasnjenjem od cca 60 godina.