DarkAttraktor Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mp40 bi postao ravnogorac uz dovoljno desanka-style guzatih i sisatih lepotica u kraljevskoj uniformiHihihi, jest. Ili ne mora sisate lepotice, moze i neki specijalitet iz kujne Srpskih Slobodnih Planina. Sustina je ista - drug Empe ipak nije sasvim izgubljen za prirodni poredak.Gi Debor recimo resava taj problem sto 'odluci' da su mu socijalistkinje lepse i privlacnije od klasno-neosvescenih zena. Ali Gi Debor je sebe ubedjivao u mnogo stvari, pa je na kraju tako i sam sebi presudio.. valjda od previse kategorickih imperativa mu se svuda pocela prividjati vesala. Hocu reci, majku mu, mozda je drug Enpe ipak u pravu ? :D
kim_philby Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 radila je svajcarska televizija neku repotazu o njoj pre par godina.
Filipenko Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Sećaćeš se sa setom ovih vremena, kada za koju godinu snime Neretva četniks edišn.Polako, sada se snima Ravna Gora (naravno, našim parama).Ne sumnjam uopšte da će se ta verzija Neretve postarati da objektivno prenese našoj deci poraz partizana u ovoj čuvenoj bici za ranjenike, koju su četnici vodili protiv partizana, Nemaca, ustaša i Italijana.
hazard Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ravna Gora je vec snimljena tvojim parama, zalim slucaj.
hazard Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mp40 bi postao ravnogorac uz dovoljno desanka-style guzatih i sisatih lepotica u kraljevskoj uniformiSvako cutanje MP-a na ovu moju tezu shvaticu kao znak odobravanja. Cak i ako je u medjuvremenu banovan (valjda nije). Svejedno. -_-
Filipenko Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ravna Gora je vec snimljena tvojim parama, zalim slucaj.Ne, hayo, snima se trenutno Ravna Gora pod mudrom dirigentskom palicom Radoša Bajića. Saradnja će se nakon „Selo gori, a baba se češlja" nastaviti i kroz novu TV seriju Radoša Bajića o Drugom svetskom ratu u Srbiji, pod nazivom „1941 - Ravna gora", čije snimanje počinje u aprilu naredne godine.- Takav projekat svakako ne može biti adekvatno urađen bez asistencije Ministarstva odbrane, a biće nam veliko zadovoljstvo da učestvujemo u njegovoj realizaciji - kaže Šutanovac.Ovi primeri pokazuju da vojska, nakon duge pauze, ponovo igra značajnu ulogu u kulturnom životu naše zemlje.
kim_philby Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Svako cutanje MP-a na ovu moju tezu shvaticu kao znak odobravanja. Cak i ako je u medjuvremenu banovan (valjda nije). Svejedno. -_-seksualna revolucija je i dalje revolucija.
hazard Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 kontrarevolucija je takodje revolucija ukoliko se desava dovoljno dugo nakon pobede revolucijetako da - whatever
kim_philby Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a ne. cuveni kontras de mestr kaze da kontrarevolucija nije revolucija in reverse i ja mu verujem. cim bi se ravnogorke obnazile postale bi partizanke htele to ili ne.
Mp40 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 cim bi se ravnogorke obnazile postale bi partizanke htele to ili ne. U tom pravcu sam i ja razmisljao no nisam teo faliti svoga smajsera...
gone fishing Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ne, hayo, snima se trenutno Ravna Gora pod mudrom dirigentskom palicom Radoša Bajića.:lol:eto prilike da se podsetim najvećeg hita iz vojske, kada se u prepunoj seoskoj kafani uveče ispijalo pivo posle vađenja masti na terenu tokom dana i na radost lokalaca pevali hitovi poput ovoghttp://www.youtube.com/watch?v=TvtYaFiSUtY
Прслин Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 (edited) Mp40 bi postao ravnogorac uz dovoljno desanka-style guzatih i sisatih lepotica u kraljevskoj uniformi http://twitter.com/#!/_90_60_90_ Edited December 14, 2011 by Праслин
Recommended Posts