Jump to content
IGNORED

Istorija: 2 svetski rat u Jugoslaviji

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
Mp40 bi postao ravnogorac uz dovoljno desanka-style guzatih i sisatih lepotica u kraljevskoj uniformi
Hihihi, jest. Ili ne mora sisate lepotice, moze i neki specijalitet iz kujne Srpskih Slobodnih Planina. Sustina je ista - drug Empe ipak nije sasvim izgubljen za prirodni poredak.Gi Debor recimo resava taj problem sto 'odluci' da su mu socijalistkinje lepse i privlacnije od klasno-neosvescenih zena. Ali Gi Debor je sebe ubedjivao u mnogo stvari, pa je na kraju tako i sam sebi presudio.. valjda od previse kategorickih imperativa mu se svuda pocela prividjati vesala. Hocu reci, majku mu, mozda je drug Enpe ipak u pravu ? :D
Posted

radila je svajcarska televizija neku repotazu o njoj pre par godina.

Posted
Sećaćeš se sa setom ovih vremena, kada za koju godinu snime Neretva četniks edišn.
Polako, sada se snima Ravna Gora (naravno, našim parama).Ne sumnjam uopšte da će se ta verzija Neretve postarati da objektivno prenese našoj deci poraz partizana u ovoj čuvenoj bici za ranjenike, koju su četnici vodili protiv partizana, Nemaca, ustaša i Italijana.
Posted
Mp40 bi postao ravnogorac uz dovoljno desanka-style guzatih i sisatih lepotica u kraljevskoj uniformi
Svako cutanje MP-a na ovu moju tezu shvaticu kao znak odobravanja. Cak i ako je u medjuvremenu banovan (valjda nije). Svejedno. -_-
Posted
Ne, hayo, snima se trenutno Ravna Gora pod mudrom dirigentskom palicom Radoša Bajića.
MINISTAR-TUMB.jpgSaradnja će se nakon „Selo gori, a baba se češlja" nastaviti i kroz novu TV seriju Radoša Bajića o Drugom svetskom ratu u Srbiji, pod nazivom „1941 - Ravna gora", čije snimanje počinje u aprilu naredne godine.- Takav projekat svakako ne može biti adekvatno urađen bez asistencije Ministarstva odbrane, a biće nam veliko zadovoljstvo da učestvujemo u njegovoj realizaciji - kaže Šutanovac.Ovi primeri pokazuju da vojska, nakon duge pauze, ponovo igra značajnu ulogu u kulturnom životu naše zemlje.
Posted
Svako cutanje MP-a na ovu moju tezu shvaticu kao znak odobravanja. Cak i ako je u medjuvremenu banovan (valjda nije). Svejedno. -_-
seksualna revolucija je i dalje revolucija.
Posted

kontrarevolucija je takodje revolucija ukoliko se desava dovoljno dugo nakon pobede revolucijetako da - whatever

Posted

a ne. cuveni kontras de mestr kaze da kontrarevolucija nije revolucija in reverse i ja mu verujem. cim bi se ravnogorke obnazile postale bi partizanke htele to ili ne.

Posted
cim bi se ravnogorke obnazile postale bi partizanke htele to ili ne.
U tom pravcu sam i ja razmisljao no nisam teo faliti svoga smajsera...
Posted
Ne, hayo, snima se trenutno Ravna Gora pod mudrom dirigentskom palicom Radoša Bajića.
:lol:eto prilike da se podsetim najvećeg hita iz vojske, kada se u prepunoj seoskoj kafani uveče ispijalo pivo posle vađenja masti na terenu tokom dana i na radost lokalaca pevali hitovi poput ovoghttp://www.youtube.com/watch?v=TvtYaFiSUtY