Jump to content
IGNORED

Istorija: 2 svetski rat u Jugoslaviji

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Ma ne brinem se ja za našeg najduhovitijeg revolucionara, pod njim može samo neko prase da strada, smešno mi samo što, kad su drugari u pitanju, braniš i gluposti. Valjda to znači da si dobar drug.

Posted
Ma ne brinem se ja za našeg najduhovitijeg revolucionara, pod njim može samo neko prase da strada, smešno mi samo što, kad su drugari u pitanju, braniš i gluposti. Valjda to znači da si dobar drug.
ne branim 'glupost' vec samo kazem da san nije i java. i otkud zna gazza da ovaj ne sanja kako likvidira i svog sefa? inception 2?covek lepo kaze 'vlazno sanjam' a ovaj mu kaze 'prvo rokni svoga sefa'. meni je to onako promaseno. moze da mu kaze: sanjas ko fredi kruger ili tako nesto duhovito a ne da sutira ispod stola.
Posted (edited)
ne branim 'glupost' vec samo kazem da san nije i java.
Kako god. Edited by zorglub
Posted
sta cu kad numem duhovito kao neki :(
umes al neces. mozes jel moras.
Posted

Hvala Rođeru za link na Čemerni, drukčije ne bih našao nenadjebiv dokaz da je Udba zapošljavala samo antisrpske kadrove:

Mog oca i ženu mu ubili su Franjo Poturica i Stjepan Papa, tada 1946. bili su na dužnosti šefa i pomoćnika šefu kotarske UDB-e za Klanjec. (Poturica šef, Papa pomoćnik.)
Više ovdje.
Posted
zasto ne pocnes od svog poslodavca?
Kim ti je objasnio ovo za vlazne snove ko i ja sto bih...

Ali, meni je fascinantno da ti ne verujes da neko moze iskreno da mrzi svoje gazde. Meni je fascinantno da ih neko NE MRZI. Koliko si samo redova ispisao u odbranu i kompanije i samog gazde, ja to ne bih mogao nikada, zaista. Ja ocu da umrem sto sam prinudjen da imam posla sa njima i u radno vreme a kamoli da ih nosim kuci kad zavrsim.Ja sam potpuno svestan gde sam, ko sam i sa kime imam posla. Nemam ni trunke ponosa zbog toga. Da, ponosim se svojim radom i onim sto je rezultat njega ali iskreno ocu da crknem sto to moram da radim tamo gde radim.Da se malo okanemo mene i mog (bilo cijeg, for that matter... videces da ja to ama bas nikad nisam potezao cak i u najvatrenijim diskusijama) privatnog zivota, nisam se nikad bas zalio kad se to radi a i kurta i murta su se zivi iznadrkavali nad time... Mislim, slobodno nastavi ako ti cini zadovoljstvo... Ja samo predlazem.

Posted (edited)

e pustio sam suzu nad tvojom tuznom sudbinom, stvarno. mene kad je bilo blam da radim tamo gde i za koga radim, otisao sam.

Edited by gazza1
Posted

Nisam te pitao da places nego da se okanes, ali kazem ti, radi kako hoces i pisi sta hoces... Ja se ne tuzakam nikome nikad nikako pa ti je super...

Posted
e pustio sam suzu nad tvojom tuznom sudbinom, stvarno. mene kad je bilo blam da radim tamo gde i za koga radim, otisao sam.
meni je 2003. godine dejan ilic, the izdavac godine 2011, rakao, aporpos jedne meni drage osobe koja je tada radila posao koji nije bio ni prijatan ni bajan: svako ko ti kaze da das otkaz treba odma da ti ponudi podjednako placen posao na drugom mestu.eto ilic covek ipak ima klasnu svest.
Posted

to je bio mudar crtani nacionalnog spasa i jedinstva.