Milogled Bluff Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) Sace Filip da ti objasni da je taj Srdjan Cvetkovic poznanik unuka pasenoga Ljoticevog prvog komsije, a to ce potkrepiti jednom zajednickom fotografijom nemackih vojnika i cetnika. Iz cega sledi da pronadjene kosti nemaju veze sa komunistickim zlocinima, kojih, kao sto znamo, nije ni bilo, vec predstavljaju ostatke nekog davnog obreda iz doba paleolita. Edited December 12, 2011 by Milogled Bluff
Mp40 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 nemaju veze sa komunistickim zlocinima, kojih, kao sto znamo, nije ni biloja samo kazem da nije bilo dovoljno a ne da nije bilo uopste.Ja bih nastavio dok ima metaka a MG42 se ne raspadne od uporabe... See: Bleiburg
Прслин Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Мммм, да... комуњаре су сигурно 1945. и 1946. у околини Крагујевца стрељале усташе, а не класне непријатеље.
kim_philby Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) Мммм, да... комуњаре су сигурно 1945. и 1946. у околини Крагујевца стрељале усташе, а не класне непријатеље.ne znam koga su sve streljali ali moj pradeda po majcinoj strani je uhapsio cetnickog komadanta, izvesnog pacavru, koji je tokom rata po selima klao i zbog koga je familija moje babe ratne godine fakticki provela u zbegu u rodjenom selu. mislim da su njega i njegove momke streljali. humanista u meni bi voleo da su ih poslali na rehabilitaciju i da pricaju sa francuskim psiholozima ali makar u tom slucaju nije bilo sumnje o krivici.edit: ovo je argument ab deda koji inace prezirem ali evo ovde onako ispovedno. ne dokazuje nista. Edited December 12, 2011 by kim_philby
Mp40 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 класне непријатеље.MMMM, klasni neprijatelj je slasni neprijatelj!Ako vec imam vlazne snove na temu upadanja u drzavnu upravu, upravne odbore i privatni sektor sa istim tim MG42, kako da zamerim drugovima od pre 60 godina sto su imali muda da san sprovedu u javu?
Прслин Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ne znam koga su sve streljali ali moj pradeda po majcinoj strani je uhapsio cetnickog komadanta, izvesnog pacavru, koji je tokom rata po selima klao i zbog koga je familija moje babe ratne godine fakticki provela u zbegu u rodjenom selu. mislim da su njega i njegove momke streljali. humanista u meni bi voleo da su ih poslali na rehabilitaciju i da pricaju sa francuskim psiholozima ali makar u tom slucaju nije bilo sumnje o krivici.edit: ovo je argument ab deda koji inace prezirem ali evo ovde onako ispovedno. ne dokazuje nista.Не слажем се: ово доказује да су партизани оне са којима су се закрвили по рођачкој линији стрељали без суђења. И то не само њих, већ "и њихове момке".Ako vec imam vlazne snove na temu upadanja u drzavnu upravu, upravne odbore i privatni sektor sa istim tim MG42, kako da zamerim drugovima od pre 60 godina sto su imali muda da san sprovedu u javu?Баш зато: у сновима су државна управа, управни одбори и приватни сектори метафоре а у стварности живи људи што се усеру док их вешаш и вриште док им смешташ метак у главу. Предност снова је и што због њих можеш да се покајеш, па као ништа да није било, а ове скелете ти твоји другови не могу да дигну на ноге и врате породицама. Зато се и не кају, јер ако се покају чему њихов јебени живот кољача? Исто важи и за разну моју господу, еквиваленте твојих другова, што су сличне или исте ствари радили пар година раније. Ко је био у којој војсци, молим лепо. Али ова масовна стрељања цивила зато што су 'ваки или 'наки туђини... Не иде, браћо другови.
kim_philby Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Не слажем се: ово доказује да су партизани оне са којима су се закрвили по рођачкој линији стрељали без суђења. И то не само њих, већ "и њихове момке".moj pradeda (bakin tata) nije bio partizan vec samo rusofil & ugledni domacin pa je zato trebalo pacavra da ga poseti da zakolje njega, njegovu decu u dobi od 12 do 5 godina i njegovu suprugu. covek je bio bandit, saradnik okupatora i najgora gibanicarska kreatura. eto to je iskustvo moje familije. kao sto je iskustvo moga dede (opet po majcinoj liniji) streljanje u kragujevcu koje su operativno sprovodili i ljoticevci i nedicevci.nisam za streljanje bez sudjenja ever (a prekih sudova je bilo) ali nesto mi oprosti ako mi srce ne puca nad smrcu konkretnog bradatog strasila.
yolo Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ako vec imam vlazne snove na temu upadanja u drzavnu upravu, upravne odbore i privatni sektor sa istim tim MG42, kako da zamerim drugovima od pre 60 godina sto su imali muda da san sprovedu u javu?zasto ne pocnes od svog poslodavca?
kim_philby Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) zasto ne pocnes od svog poslodavca?covek je rekao da ima vlazne snove. na primer, ti kada sanjas kolegicu odma moras da je i karas na javi? Edited December 12, 2011 by kim_philby
zorglub Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 covek je rekao da ima vlazne snove. na primer, ti kada sanjas kolegicu odma moras da je i karas na javi?Da, mala je razlika. :D
kim_philby Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Da, mala je razlika. :Dpa jebiga ljudi sanjaju svasta. u snovima ubijaju, karaju i caruju. ima prica o onom zivaro indijancu koji je sanjao da su ga neprijatelji uhvatili i spalili zivog te je na javi, da ubije maler, sebi preventivno sam spalio jedno stopalo. cisto da vidim da li gazza praktikuje tu snenu kauzalnost u kontra-smeru.
zorglub Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Nisam znao za tog indijanca. Svejedno, ne znam šta si uspeo da dokažeš. Da je želja da se kara i da se ubije ista stvar, valjda.
kim_philby Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Nisam znao za tog indijanca. Svejedno, ne znam šta si uspeo da dokažeš. Da je želja da se kara i da se ubije ista stvar, valjda.pa covek je rekao da masta o tome. ni jedno ni drugo ne mora da rezultira u cinu. dakle, niti (upisi ime po zelji muskog clana foruma) kara po kancu cim ima vlazni san niti mp40 ubija kada mu neko dokurci u toku dana.
zorglub Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Šta znam, nekome se želja i ispuni - ja bih pre i da me jebu nego da me ubiju. Eto. :D
kim_philby Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Šta znam, nekome se želja i ispuni - ja bih pre i da me jebu nego da me ubiju. Eto. :Dslazem se. samo znas kako je to u velikom narodnom sanovniku sigmunda frojda: MG42 nikada nije samo MG42.
Recommended Posts