Jump to content
IGNORED

Evolucija dokazana - na hrvatskom tlu

braca

Recommended Posts

Posted

Tek kad gušteri formiraju suverenu državu evolucija će postati jedna od tehnika kreacionizma.Ako postoji evolucija, onda mora bidne i kontra proces -deevolucija. Proces kojim od čojeka postaju crvi.

Posted (edited)
Tek kad gušteri formiraju suverenu državu evolucija će postati jedna od tehnika kreacionizma.Ako postoji evolucija, onda mora bidne i kontra proces -deevolucija. Proces kojim od čojeka postaju crvi.
Prije no što bilo kako repliciram, samo da pitam, jer mislim da je važno; šališ li se ti kad pišeš ovakve stvari? Mislim, ne provociram, zaista me zanima, ostavljam mogućnost da je ipak ironija u pitanju.Inače, interesantan link. Edited by Hannah
Posted (edited)

Ok, raspravu, uslovno rečeno, sam pratila još onomad, ali sad se podsjetih. Ništa tamo zanimljivo, poučno i konstruktivno nema; možda 5 suvislih postova, ostalo su bili aplauzi istomišljenika i šatro znanstveno utemeljena teoretiziranja ljudi koji nisu u stanju za razmišljanje van vjerske/ nacionalne matrice. Prežvakano zillion puta.Nego, ovo je 1 sjajno štivo;http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dragons_of_Eden

Edited by Hannah
Posted

Au... hvala na podsecanju za Dragons of Eden. Jos da neko dobaci linak sa pdf-om knjige :rolleyes:

Posted
...i šatro znanstveno utemeljena teoretiziranja ljudi koji nisu u stanju za razmišljanje van vjerske/ nacionalne matrice. Prežvakano zillion puta.
A bre Hannah neargumentovana kritika se ne zove kritika, već samokritika. Umesto utiska neđelje, uzvrati utemeljenim opaskama...i to tamo.Meni se moje pisanje i dalje čini osnovanim, naprimer:
Kreacionizam i evolucionizam prestaju biti u konfliktu ako se promene u genetskom zapisu prestanu zvati mutacijama. Dio životnog iskustva roditelja se upisuje u gene. Genetska arhiva dece, tako, pored onoga što su roditelji nasledili ima i novi sadržaj. Tako se deo onoga što su roditelji činili materijalizuje u potomcima. Time uzdizanje ( kreacija) bića postaje daleko efikasnije od nasumičnih promena i selekcije. ...
Nemam ništa protiv da se otvori jedna tema O Postanju. (???)(Ovaj uvod sa suverenim gušterima slabu liči na to.)
Posted
Meni se moje pisanje i dalje čini osnovanim
i samo tebi, cini mi senije sukob izmedju kreacionizma i evolucije u etiketama nego u milijardama godina
Posted (edited)
i samo tebi, cini mi se
Pitaj. Trudi se.
nije sukob izmedju kreacionizma i evolucije u etiketama nego u milijardama godina
Ebga...sad ja ne kapiram što ti pišeš? Objasni ti meni ovu rečenicu. Edited by billadni
Posted (edited)

braca, sorry, ovo je trol; imaš li "The demon haunted world: Science as a candle in the dark" istog autora? Ok je i na pm.

Edited by Hannah
Posted

The Varieties of Scientific Experience?