darling Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Jučer prvi put overio vegetarijanski sendvič kod Izraelca, izabrao falafelče umesto jajea™. Varijanta izuva.Palestinca tek treba da probam, raduje me što pričate da je drugačiji,.al ako jedes vegetarijanski bez jaja s falafelom, onda jedes falafel :) dok sam citala ovo tvoje, shvatila sam, ukazalo mi se, razbistirlo mi se na horizontu. rat falafela u mom srcu je zavrsen. moze biti samo 4 lava.
henrik larsson Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) U suštini da, mada ja selektivno tovarim priloge u falafel, a ovaj put sam prihvatio tetinu sugestiju da mi rokne sve salate.Ok, vi hoćete da kažete da Hamas ima signifikantno™ drugačiji trip i okus od Mosada? Znam šta mi je činiti?btw, danas pitao tetu o potencijalnoj dostavi. Kaže da bi trebalo da krene najesen. S obzirom da sam sad poslovno stacioniran na Ušću, već vidim šta će se jesti svakodnevno. Palestinac bi takođe mogao da krene stopama smrtnog neprijatelja, da može da se upoređuje 1 na 1. Edited August 19, 2011 by henrik larsson
darling Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) U suštini da, mada ja selektivno tovarim priloge u falafel, a ovaj put sam prihvatio tetinu sugestiju da mi rokne sve salate.Ok, vi hoćete da kažete da Hamas ima signifikantno™ drugačiji trip i okus od Mosada? Znam šta mi je činiti?bas to dobijes kad jedes falafel, sve salate (bez pecuraka).da, drugaciji je, zeleniji je, zacinjeniji je, ta tortilja drugacije nosi falafel i kad pojedes, u ustima ostaje ukus crnog luka. jeftiniji je, 220 dinara. mislim da je humus na kilo duplo jeftiniji!onda, 4 lava peru ruke kad naplate, pa krenu da prave sledeci sendvic. u telavivu stave plasticnu rukavicu na desnu ruku, kad kucaju racun, da tastatura ostane cista a pare ti vracaju, normalno, levom, kojom posle prave sendvice... i tako. i jedni i drugi su beeeeskrajnooo spori! (tako da ako budu i radili dostavu, kapiram da ces morati da narucujes 48 sati unapred ) al dobro, to je sve za ljude. nek postoje oba. i nek se otvori jos 6 super falafela u gradu. samo da su mi 4 lava malo bliza :( Edited August 19, 2011 by darling
henrik larsson Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) Al ko što rekoh, ja ne dobijem sve salate u falafel, pošto tražim određene :DZa spoljne simptome higijene me realno i zabole, a opis Palestine mi se sviđa. Ništa, sutra u ponedeljak ćemo to, a usput možda i pokušam da izvalim tajne sastojke.E da, i nisam primetio nikakvu sporoću u Tel-Avivu. Edited August 19, 2011 by henrik larsson
darling Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 E da, i nisam primetio nikakvu sporoću u Tel-Avivu.cek da jedes treci, cetvrti, peti i stoti put. ;)
henrik larsson Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 cek da jedes treci, cetvrti, peti i stoti put. ;)Pa jeo sam već, rekoh, no sam se sad prvi put opredelio za sendvič.
cmrlj Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ovaj se topić pretvorio u falafanje.ti ih ocigledno jos nisi jeo.
ToniAdams Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 dok sam citala ovo tvoje, shvatila sam, ukazalo mi se, razbistirlo mi se na horizontu. rat falafela u mom srcu je zavrsen. moze biti samo 4 lava. 1 veliko :heart:bolji je, opet sam probao i opet isto zakjucio.
dranata Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pomozite trudnici koja manijakalno traži nešto novo za jelo, jer joj je od svega starog već muka. :cry:Gde se nalaze ti Palestinci i Izraelci i kako se zaista zovu lokali?
henrik larsson Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 (edited) Ok, zaključavaj temu.Mosad - u Carice Milice, čim kreneš na gore, levo. Tel-Aviv.Hamas - u Svetozara Markovića, na gore desno. Zaboravio naziv. Edited August 20, 2011 by henrik larsson
assück Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pomozite trudnici koja manijakalno traži nešto novo za jelo, jer joj je od svega starog već muka. :cry:Gde se nalaze ti Palestinci i Izraelci i kako se zaista zovu lokali?idi u Kralja Petra u Фофу, tačno prekoputa Barke. maestralne pite, a trudnicama daju za dž
dranata Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Fala Snežeana, dobre si duše! Ne boj se, nema invazije trudnica, povlačim se!
Recommended Posts