Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted
Jučer prvi put overio vegetarijanski sendvič kod Izraelca, izabrao falafelče umesto jajea™. Varijanta izuva.Palestinca tek treba da probam, raduje me što pričate da je drugačiji,.
al ako jedes vegetarijanski bez jaja s falafelom, onda jedes falafel :) dok sam citala ovo tvoje, shvatila sam, ukazalo mi se, razbistirlo mi se na horizontu. rat falafela u mom srcu je zavrsen. moze biti samo 4 lava. :wub:
Posted (edited)

U suštini da, mada ja selektivno tovarim priloge u falafel, a ovaj put sam prihvatio tetinu sugestiju da mi rokne sve salate.Ok, vi hoćete da kažete da Hamas ima signifikantno™ drugačiji trip i okus od Mosada? Znam šta mi je činiti?btw, danas pitao tetu o potencijalnoj dostavi. Kaže da bi trebalo da krene najesen. S obzirom da sam sad poslovno stacioniran na Ušću, već vidim šta će se jesti svakodnevno. Palestinac bi takođe mogao da krene stopama smrtnog neprijatelja, da može da se upoređuje 1 na 1.

Edited by henrik larsson
Posted (edited)
U suštini da, mada ja selektivno tovarim priloge u falafel, a ovaj put sam prihvatio tetinu sugestiju da mi rokne sve salate.Ok, vi hoćete da kažete da Hamas ima signifikantno™ drugačiji trip i okus od Mosada? Znam šta mi je činiti?
bas to dobijes kad jedes falafel, sve salate (bez pecuraka).da, drugaciji je, zeleniji je, zacinjeniji je, ta tortilja drugacije nosi falafel i kad pojedes, u ustima ostaje ukus crnog luka. jeftiniji je, 220 dinara. mislim da je humus na kilo duplo jeftiniji!onda, 4 lava peru ruke kad naplate, pa krenu da prave sledeci sendvic. u telavivu stave plasticnu rukavicu na desnu ruku, kad kucaju racun, da tastatura ostane cista :lol: a pare ti vracaju, normalno, levom, kojom posle prave sendvice... i tako. i jedni i drugi su beeeeskrajnooo spori! (tako da ako budu i radili dostavu, kapiram da ces morati da narucujes 48 sati unapred :lol: ) al dobro, to je sve za ljude. nek postoje oba. i nek se otvori jos 6 super falafela u gradu. samo da su mi 4 lava malo bliza :( Edited by darling
Posted (edited)

Al ko što rekoh, ja ne dobijem sve salate u falafel, pošto tražim određene :DZa spoljne simptome higijene me realno i zabole, a opis Palestine mi se sviđa. Ništa, sutra u ponedeljak ćemo to, a usput možda i pokušam da izvalim tajne sastojke.E da, i nisam primetio nikakvu sporoću u Tel-Avivu.

Edited by henrik larsson
Posted
E da, i nisam primetio nikakvu sporoću u Tel-Avivu.
cek da jedes treci, cetvrti, peti i stoti put. ;)
Posted
cek da jedes treci, cetvrti, peti i stoti put. ;)
Pa jeo sam već, rekoh, no sam se sad prvi put opredelio za sendvič.
Posted
Ovaj se topić pretvorio u falafanje.
ti ih ocigledno jos nisi jeo.
Posted

ako je falafel droga, ja sam narkoman(ka) :P

Posted
dok sam citala ovo tvoje, shvatila sam, ukazalo mi se, razbistirlo mi se na horizontu. rat falafela u mom srcu je zavrsen. moze biti samo 4 lava. :wub:
1 veliko :heart:bolji je, opet sam probao i opet isto zakjucio.
Posted

Pomozite trudnici koja manijakalno traži nešto novo za jelo, jer joj je od svega starog već muka. :cry:Gde se nalaze ti Palestinci i Izraelci i kako se zaista zovu lokali?

Posted (edited)

Ok, zaključavaj temu.Mosad - u Carice Milice, čim kreneš na gore, levo. Tel-Aviv.Hamas - u Svetozara Markovića, na gore desno. Zaboravio naziv.

Edited by henrik larsson
Posted
Pomozite trudnici koja manijakalno traži nešto novo za jelo, jer joj je od svega starog već muka. :cry:Gde se nalaze ti Palestinci i Izraelci i kako se zaista zovu lokali?
idi u Kralja Petra u Фофу, tačno prekoputa Barke. maestralne pite, a trudnicama daju za dž
Posted

Fala Snežeana, dobre si duše! Ne boj se, nema invazije trudnica, povlačim se! :lol: