Shan Jan Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Bili u restoranu okupiranih teritorija. Falafel je odlican i obiman. Jedino mi se ne svidza sto je bezmasan, moj se stomak cudno osecao posle <_< Al sobzirom da sam pretezno mesozder, sve pohvale :)
henrik larsson Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 socno,cvrsto i privlacno za lizanje Otkad si promenila nick, sve mi se više sviđaš
kud_genijalci Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Nana, u Bulevaru (kralja Aleksandra) 243 - pekara palačinkarnica.Odlične palačinke.Već nekoliko puta sam uzeosa džemom (plus dodatak banana /uz doplatu/)isorasima i cukrom.Imaju i fine projice. (Rade samo do 22.00.)Neće svi da peku palačinke kako treba. Neki žure, ne gledaju je li ispečeno ili filuju dok ono nije dovršeno na ringli, i štede na mleku i jajima pa ispadne žilavo čim se ohladi (ako se desi da stoji). Neki put se prevarim, kada posle previše piva pokupujem i roštilj i palačinke i svašta nešto, pa mi ostanu do ujutru čak, a ove su i takve - dobre. Devojka neće da ih ošljari.
dig_chohano Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Gde su ti slike? Bez njih sam prinuđen da čitam šta pišeš, a to nije u redu.
darling Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 jela danas falafel kod 4 lava. joooooooooooooooooooooj mnogo, mnogo dobro.ne znam, sad nisam pametna, da su humushaus i sourum jedan pored drugog, ne znam gde bih jela... verovatno bih ostala gladna
yolo Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 kuj ti je sad pa taj, lepo smo rekli da imamo humus haus i hamas haus, molim te razjasni ili nemoj da unosis zabunu!
darling Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 (edited) kuj ti je sad pa taj, lepo smo rekli da imamo humus haus i hamas haus, molim te razjasni ili nemoj da unosis zabunu!pa 4 lava su palestinci, ja ko da sam usla u film kad sam krocila u taj ugostiteljski objekat :) a ono saurvrumavuma ne umem da izgovorim, pa sam skratila u sou rum. mnogo im je dobar zeleni falafel i ljuto je bas dobro ljuto, ne zove se dzabe ljutenica. jedino onaj kupus sto je suv, to bi moralo malo da se dotera... al nemam zamerki, vec sam napravila plan da u ponedeljak posle podne kao slucajno svratim u taj nejbrhud da opet jedem tamo. a utorkom, zna se, u telavivu :)al i u hamas hausu (for lajons)u vitrini sa salatama pise humus Edited August 13, 2011 by darling
yolo Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 ljutenica je ljuta zato sto nije nikakva srpska imitacija nego prava pravcata harisa koja je jedna od najkvalitetnijih ljutina na svetu.a kupusu ionako nije mesto u tom uzvisenom fastfudu:)meni najlepsa stvar sto su cionisticki i arapski falafel 2 potpuno razlicite stvari po ukusu, a obe fenomenalne. a dobro je da nisi mesobrstitelj, jerbo ono sto se tamo vrti je tek zajebana stvar u svojoj jednostavnosti. mnjam!
darling Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 (edited) meni najlepsa stvar sto su cionisticki i arapski falafel 2 potpuno razlicite stvari po ukusu, a obe fenomenalne. da, dva razlicita i odlicna jela. hvala borisu tadicu, to je doslo u nas grad za njegovog vakta. :lol:a sad kad bi doso neki brzi turcin... Edited August 13, 2011 by darling
henrik larsson Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 (edited) Jučer prvi put overio vegetarijanski sendvič kod Izraelca, izabrao falafelče umesto jajea™. Varijanta izuva.Palestinca tek treba da probam, raduje me što pričate da je drugačiji, pošto je falafel u Tel-Avivu do jaja, al takav i sam pravim Srećom pa mi je od prekjuče ruta kroz centar standard, tako da će biti overavanja.edit: e da, ISR humus je vazda mamojeb. Edited August 19, 2011 by henrik larsson
Recommended Posts