kud_genijalci Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 (edited) По припеци пре неколико дана искористихх прилику што због школских распуста нема термита у ул. Народног фронта па проверих ону палачинкарницу. Одличан избор слатких палачинки, узео сам саананасом,медом и орасимаа имају већ готове поховане слане, и одлучио сам са сувим вратом, све је било одлично.Једино им замерам што не познају чоколаду већ само трпају Еурокрем чак и у сникерс-палачинке. Edited July 22, 2011 by kud_genijalci
kud_genijalci Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ne volim kečap ni u horor filmuТо је једна од две корисне функције кечапа, иначе потцењене намирнице; замена за крв у треш-хорорима, и да поправи укус фастфудовске пице и пљеске.
ToniAdams Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 probo zidovski falafel.dosta je dobar, ali nekako preblag. mirne duse mogu da tvrdim da ga kolje brat palestinac.i u smislu ukusa, i kolicine.za nepoverovati, ali kod zidova su prilozi cak i blazi, kontam da u jevrejskom jeziku ne postoji rec za ljuto :(doduse, za razliku od palestinca koji je obrok pravio pred nama, ovi su vec bili gotovi, tako da su bili skoro ladni.ok, mogu da se jedu i ladni, jasno, al ja volim frisko. opet, palestinski mi se cini, glede ukusa, nekako kompleksniji i siroviji. plus je kod zidova, buduci da su falafeli bili ladni (da ponovim, nije zgoreg) dominirao pita leb, koji inace volim, al u kombu sa jakim ukusom i nekim pravim zacinima.
*edited by mod Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ti pita hlebovi kod izraelca su bas dobri. Kontam da ih nakupujem za gajbu kada buddem u prolazu samo se nadam da se ne bajate brzo.No za sada shvarma kod palestinca pobedjuje u opstoj kategoriji.
ToniAdams Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 ma odlicni su pita lebovi, al mi, kazem ti, vec ladan (da ponovim, nije zgoreg) falafel, sa preblagim zacinima nije mogao doci do izrazaja. moracu i kod jednih i drugih da insistiram na ljutini, il da sam ubuduce nosim ljuto od kuce :(
*edited by mod Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 ma odlicni su pita lebovi, al mi, kazem ti, vec ladan (da ponovim, nije zgoreg) falafel, sa preblagim zacinima nije mogao doci do izrazaja. moracu i kod jednih i drugih da insistiram na ljutini, il da sam ubuduce nosim ljuto od kuce :(Znam, mene kao mesojedu falafel tesko moze da preterano odusevi. I ja sam oba puta trazio ljuce na dva mesta i opet nije bilo dovoljno ni da zagolica. Ali dobro sa time sam se pomirio pa uzivam u ukusima i bez toga.
luba Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 probo zidovski falafel.dosta je dobar, ali nekako preblag. mirne duse mogu da tvrdim da ga kolje brat palestinac.presao si na mracnu stranu i ti :( nisam jos probala ponudu najstarijeg naroda, ali okupirane teritorije su spektakl. i dzabe je.zamalo juce da se pobratimimo sa bracom. a sto i ne bi kad je humus bolji, ko i falafel. pitala jel ima ljuto, ceka da mu dodje specijalna verzija harise.a kod nebeskog naroda, leti ne ide da se jede ljuto, jacina ukusa se dobija sircetom, ako bi da se postuje tora po maimonu.zato se zimi ne zivi od senfa i asafetide.
ToniAdams Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 presao si na mracnu stranu i ti :( nisam jos probala ponudu najstarijeg naroda, ali okupirane teritorije su spektakl. i dzabe je.zamalo juce da se pobratimimo sa bracom. a sto i ne bi kad je humus bolji, ko i falafel. pitala jel ima ljuto, ceka da mu dodje specijalna verzija harise.a kod nebeskog naroda, leti ne ide da se jede ljuto, jacina ukusa se dobija sircetom, ako bi da se postuje tora po maimonu.zato se zimi ne zivi od senfa i asafetide.a jebga, mracna, sta cu. znas da sve nacije na svetu podjednako mrzim, sto se za ranu ne moze reci :(
Аврам Гојић Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jevreji dobijaju na vecini frontova i uspostavljaju dominaciju na istorijskim teritorijama. Pita leb, mazel tov! Tortilja, genericka. Falafeli kod naroda Avramovog, krckavi, bolje zacinjeni, i isto tek isprzeni (Toni im se mozda ucinio kao mosadovac). Humusa ujutru ima, a kod Arapa nema. Palestinci dobijaju na kolicinu i cenu, tipicno za te primitivne narode.Videcemo sta ce biti kada Palestinac dobije tu pravu ljutinu.
ToniAdams Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 sefe, tortilju baki pravi pretobom. nije genericka no je bas kako valja.plus zidovi sluze ladan falaf, cisto da napomenem, nije zgoreg.
Аврам Гојић Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 sefe, tortilju baki pravi pretobom. nije genericka no je bas kako valja.plus zidovi sluze ladan falaf, cisto da napomenem, nije zgoreg.meni do sada niko nije posluzio ladan falaf sve prze predamnom, boje se gneva mojega.
ToniAdams Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 pa kad ja izgledam ko sisa. bemliga, naiso u piku, bas dosta ljudi pazarilo pa kontam da su imali sprlemljenoga.ma dacu im jos sansi.
Recommended Posts