Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

jeo i kod izraelaca i kod palestinaca. komparativna analiza kaže da je kvalitet hrane na visokom nivou na oba mesta; razlika u ceni se kompenzuje sjajnim enterijerom i limunadom dobrodošlice.

Posted
razlika u ceni
posto je palestinski?
Posted
Niko ništa a?
Ja sam juce jeo shakshuku. vec je opisivano ovde, ali vredi ponoviti: to su jaja u sosu od paradajza, paprika, luka i zacina. sluzi se u pita hlebu sa humusom, tahinijem, dve kugle falafela i pripadajucim dodacima. ja sam trazio extra ljutog sosa. zbog gazze sam pitao i za pickles, al me gazda pogledao ko palestinca, pa nisam puno insistirao. potpisujem da to sto sam juce pojeo, nesto najbolje sa kioska sto sam jeo u beogradu. kosta 180 din, solidna kolicina za srednje alave. ne rade nedeljom.
Posted (edited)
posto je palestinski?
220 dinara pet falafela. ali sad baš razmišljam - mislim da su za nijansu manji od konkurencijinih.e da, ovaj domaći lik što radi tamo kaže da su radnici došli iz nekoliko arapskih država, pomenuo je siriju i egipat. Edited by pacey defender
Posted
2 objekta za prodaju sandzackih halal proizvoda
znam za onaj u Maksima Gorkog. gde je drugi?
Posted
znam za onaj u Maksima Gorkog. gde je drugi?
da nije mozda ovo u beogradskoj?
Posted
to su jaja u sosu od paradajza, paprika, luka i zacina. sluzi se u pita hlebu sa humusom, tahinijem, dve kugle falafela i pripadajucim dodacima.
meni nisu dali falafel, osecam se pokradenom angry.gif
Posted
Ni meni :(
Posted
uf, ovoga sam se plasio. s obzirom da je mala verovatnoca da sam ih sarmirao i tako zaradio extra falafele, bojim se da je iznenedni upgrade, pokazatelj ocajnicke borba za povecanje prometa i borbe za kupce. i ja se molim za profitabilnu buducnost novootvorenih lokala, ali nisam nesto primetio redove ksenofobicnih srbalja isped njih, te ocekujem uskoro, ili pad kvaliteta, ili zatvarnje. nadam se da gresim.
Posted
nadam se da gresim.
gresis. ja kad sam bila ispred mene dvoje. jednom racun bio 4500, drugoj 2500. kupuju na veliko, nista ti ne brini :)
Posted

znaci da sam ih ipak sarmirao :naughty:

Posted

Jebem ti vise Wurst platz u Goce Delceva, vec drugi put u 7 dana poljubim vrata, ajd prvi put nisam znao da rade do 23, a na vratima od 8. jula rade 0-24, veceras odem kad na vratima promena,letnje radno vreme je do 22 ili 23, nisam siguran

Posted
Jebem ti vise Wurst platz u Goce Delceva, vec drugi put u 7 dana poljubim vrata, ajd prvi put nisam znao da rade do 23, a na vratima od 8. jula rade 0-24, veceras odem kad na vratima promena,letnje radno vreme je do 22 ili 23, nisam siguran
jel radnja postoji i u balkanskoj? jesi probao?