Аврам Гојић Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 (edited) pitali me jel hocu, mislim da im je to regularna stvar.dace alah jehva i sveti sava da ovaj usrani beograd malo okupiraju muslimani i jevreji, cisto da malo vidimo sta nam fali od usluznosti i servisa.nego, niko ne komentarise novi muhadzedinski baklava objekt na trgu nikole pasica, tamo prekoputa AFP, a?komentarisan je negde na forumu, kazu ljudi skupo ko oko@lancia: ma lako je napraviti podprosecni falafel. ali ako hoces da to lici na nesto...zahteva prilicnu vestinu, i siguran sam da zahteva da ti neko pokaze. Edited June 22, 2011 by Marko M. Dabovic
yolo Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 jel tesko taj falafel smandrljati u kucnoj radinosti?¿ne previse (mada ima dosta drkanja) ali realno nije vredno truda, to je ultimativni fast food i mora da se jede u ulicnoj varijanti. cak ni kada ga dobijes na tanjiru nije vise (toliko) real thing.
Lancia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 glup sam, mogao sam sad na odmoru da ga hasam gde stignem, nego sam pojeo pre toga najuzasniji arapski kebab, pa mi se sve orijentalno smucilo.nasao recept, ne izgleda strasno.
kud_genijalci Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kod Ktrsta ima - Činka, gde imaju finije verzije slatkih palačinki. Snickers, na priemr, s karamelom, kikirikijem i čokoladom.Inače, ona činkarnica na vrhu Karađorđeve (koju sma spomenuo pre ne znam koliko dana i ne znam gde) više ne postoji, nažalost. A imali su fenomenalne slatke palačinke, s pijanim višnjama, šlagom, čokoladom, kokosom, ludilo. Bakuta je očigledno došla iz belog sveta da se okuša u maloj privredi i ovde, i želim joj sreću na boljem mestu.
Milogled Bluff Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Overih juce kobaje u Skadarliji. Upucujem sve pohvale. Uzeo 2 Skadarlijske i za 300 kinte najeo se taman onako kako treba.
yolo Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 vidim da su te bas odradile, a jel su bile vegetarijanske?
henrik larsson Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ma fafajte mi kobajuSkadarlijsku, vegetarijansku ili neku drugu?
boshoku Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 fini su sosidzoni u skadarskoj. popricah se s' gazdom koji je tr00 fanatik, komplitli ukljucen u proces proizvodnje - entuzijazam s' kojim žubori o mesu, zacinima i zamkama maloprodaje, vraca poverenje u ljude/trgovce.sve pohvale.e da, uskoro uvode kobaje sa suvim sljivama.
Recommended Posts