zoki Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Carli radi do 15:00 +1 za te stapice sa slannom. Ima pekara ispred koja isto prodaje ali ovi su i na oko bolji, pa ces lako prepoznati. E da, ima jedna pre ali ispred ove bolje je često red, tako sam i ušao slučajno..
Singer Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 fala svima na preporukama, prekoputa taša je pekarska zona :)
Marcus Wulffings Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 idi kod onog tvog zemljaka u beogradskoj, pa se lepo najedi falafela i salate
Kubrick Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Valja li Kinez u Gospodar Jovanovoj, Jo-Jo asian food? sutra se vrzmam tuda pa da probam
ljakse Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 (edited) ne. produži malo dalje, pa u mali mao u višnjićevoj. Edited August 18, 2015 by ljakse
kobni zelaya Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Valja li Kinez u Gospodar Jovanovoj, Jo-Jo asian food? sutra se vrzmam tuda pa da probam Tamo imaju pohovani snikers, moraću jednom da svratim, kad ne bude mnogo vruće.
Haralampije Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Radni dorucak,cafe Kompromis,Nova Pazova,tri jaja,kajmak,prsuta,salata + gratis kafa i djus.Sve za 320 din.!
katamaran Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Asia food :ziga: Dva komada na kilometar od kuce a ja do sad cekao da probam. Konacno etnicki restoran gde je velika porcija zaista velika. Mislim da nikad ne bih uspeo u cugu da pojedem kiselo ljutu supu i veliku porciju. Vrhunska piletina sa ananasom. Jos nisu imali pa su mi caskom spremili svezu.
zoki Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Asia food :ziga: Dva komada na kilometar od kuce a ja do sad cekao da probam. . Kralja Milana je jedna, a druga?
*edited by mod Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Kralja Milana je jedna, a druga? Zeleni Venac.
zoki Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Hvala! Aj baš ću da ih overim uskoro, ja sam još gori od katamarana, prolazim svaki dan pešaka kroz Kralja Milana..
clandestino Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Oftopik: Zoki bravo za profilnu sliku. Treba da je bacis na topik Reklama da objasni svima da je Dragisa Kovacevic i dalje guru svih srpskih advertajzera.
magnolia Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Asia food :ziga: Ja sam redovna u Kralja Milana, odlični su. Piletina (mislim) sa kineskim pečurkama je prepuna istih, porcije su gugantske...
Marcus Wulffings Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Šlomi više nije Šlomi već Hummus bar Komplet šavarma, lepo su je popunili salatom, nekako je kupus kiseliji nego kod Jevrejina, migranti su stalna klijentela Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ja sam redovna u Kralja Milana, odlični su. Piletina (mislim) sa kineskim pečurkama je prepuna istih, porcije su gugantske... Sinoc svratio posle utakmice, uzeo bas piletinu s pecurkama, prilicno se razocarao, skroz bezukusno. Drugarica uzela neku piletinu sa susamom i jos neko povrce i to je bilo bas super, ali ovo moje promasaj. Porcije su bas velike, svaka cast, i mala je poprilicno obimna.
Recommended Posts