Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Carli radi do 15:00

+1 za te stapice sa slannom. Ima pekara ispred koja isto prodaje ali ovi su i na oko bolji, pa ces lako prepoznati.

E da, ima jedna pre ali ispred ove bolje je često red, tako sam i ušao slučajno..
Posted

fala svima na preporukama, prekoputa taša je pekarska zona :)

Posted

idi kod onog tvog zemljaka u beogradskoj, pa se lepo najedi falafela i salate

• 2 weeks later...
Posted

Valja li Kinez u Gospodar Jovanovoj, Jo-Jo asian food? sutra se vrzmam tuda pa da probam

Posted (edited)

ne. produži malo dalje, pa u mali mao u višnjićevoj.

Edited by ljakse
Posted

Valja li Kinez u Gospodar Jovanovoj, Jo-Jo asian food? sutra se vrzmam tuda pa da probam

Tamo imaju pohovani snikers, moraću jednom da svratim, kad ne bude mnogo vruće.

Posted

Radni dorucak,cafe Kompromis,Nova Pazova,tri jaja,kajmak,prsuta,salata + gratis kafa i djus.Sve za 320 din.!

E7XKErR.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Asia food  :ziga:

Dva komada na kilometar od kuce a ja do sad cekao da probam.

Konacno etnicki restoran gde je velika porcija zaista velika. Mislim da nikad ne bih uspeo u cugu da pojedem kiselo ljutu supu i veliku porciju.

Vrhunska piletina sa ananasom. Jos nisu imali pa su mi caskom spremili svezu.

Posted

Asia food :ziga:

Dva komada na kilometar od kuce a ja do sad cekao da probam.

.

Kralja Milana je jedna, a druga?

Posted

Kralja Milana je jedna, a druga?

Zeleni Venac.

Posted

Hvala! Aj baš ću da ih overim uskoro, ja sam još gori od katamarana, prolazim svaki dan pešaka kroz Kralja Milana.. :isuse:

Posted

Oftopik: Zoki bravo za profilnu sliku. Treba da je bacis na topik Reklama da objasni svima da je Dragisa Kovacevic i dalje guru svih srpskih advertajzera.

Posted

Asia food  :ziga:

Ja sam redovna u Kralja Milana, odlični su. Piletina (mislim) sa kineskim pečurkama je prepuna istih, porcije su gugantske...

Posted

Šlomi više nije Šlomi već Hummus bar

92693efd832cbd8a6753fc1949781ae6.jpg

Komplet šavarma, lepo su je popunili salatom, nekako je kupus kiseliji nego kod Jevrejina, migranti su stalna klijentela

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Ja sam redovna u Kralja Milana, odlični su. Piletina (mislim) sa kineskim pečurkama je prepuna istih, porcije su gugantske...

Sinoc svratio posle utakmice, uzeo bas piletinu s pecurkama, prilicno se razocarao, skroz bezukusno. Drugarica uzela neku piletinu sa susamom i jos neko povrce i to je bilo bas super, ali ovo moje promasaj. Porcije su bas velike, svaka cast, i mala je poprilicno obimna.