Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

krunska mislim 37, u onom delu izmedju beogradske i desanke maksimovic

Hvala! Imaju li i dostavu?

Posted

krunska mislim 37, u onom delu izmedju beogradske i desanke maksimovic

Ja sam kod njih jeo možda najbolji vankućno spravljeni spanać posle ex Petrovića, ali se ne sećam da je bila baš jeftinoća kao što si malopre naveo. Mislim da 400gr glavnog jela sa mesom + hleb nije moglo da bude 300 din, možda 400+ pa sam zato retko i išao iako su mi na manje od 100 metara od posla.

Posted

Ja sam kod njih jeo možda najbolji vankućno spravljeni spanać posle ex Petrovića, ali se ne sećam da je bila baš jeftinoća kao što si malopre naveo. Mislim da 400gr glavnog jela sa mesom + hleb nije moglo da bude 300 din, možda 400+ pa sam zato retko i išao iako su mi na manje od 100 metara od posla.

prosecna cena gotovog jela sa mesom je 750 din za kg. pohovane tikvice su mislim upola jeftinije a piletina je oko 1000 plus minus. imao sam 160 grama musake, 120 grama mesa i 120 grama tikvica, 303 dinara. hleb ne jedem, verovatno je zbog toga :)

magnolia, za dostavu ne znam, zivim blizu i prolazim pored na putu do posla.

Posted

prosecna cena gotovog jela sa mesom je 750 din za kg. pohovane tikvice su mislim upola jeftinije a piletina je oko 1000 plus minus. imao sam 160 grama musake, 120 grama mesa i 120 grama tikvica, 303 dinara. hleb ne jedem, verovatno je zbog toga :)

To ne izgleda loše, videćemo se opet sa komšijama uskoro pa javljam.

Posted

i kuhinjica ne spada u brzu hranu, nego u klasičnu kuvanu hranu, kućna varijanta

• 2 weeks later...
Posted

ej ne mogu da nađem pekara topik pa ako može ovde neka preporuka za dobru pekaru u okolini tašmajdanskog parka?

Posted

ej ne mogu da nađem pekara topik pa ako može ovde neka preporuka za dobru pekaru u okolini tašmajdanskog parka?

Prekoputa Madere, ne znam tačno kako se zove, pekara "neko prezime", jeo sam samo štapiće sa belim lukom i sa slaninom, jebu kevu.. Ostatak ponude nisam probao..
Posted

Famozna Dalmatinska sa best burek topika. Znam da burek valja a hvalili su ovde i ostalo. Pekarica je minijaturna pa izbor i nije velik.

Ja volim i pekaru u Kosovskoj ispod Skupstine

Posted

Još jedna, nije baš toliko blizu Taša (taman koliko i Dalmatinska :Jova:), na ulazu u Čumićevo iz Nušićeve..

Posted

:lolol: tu kad bi se denuo prošetao bih do čarlija

Posted

Pekara "Kod nas" odmah pored Jata, prepodne ogroman promet. Od pekarskih proizvoda preko sendvica svih vrsta do pite sa visnjama, jabukama, makovnjaca..

Posted (edited)

Još jedna, nije baš toliko blizu Taša (taman koliko i Dalmatinska :Jova:), na ulazu u Čumićevo iz Nušićeve..

5 minuta laganog hoda do Tasa:)

Nego ebli ih odmori dok traje obnova. Taman htedoh da probam youpork a Klemenca na odmoru...

Edited by katamaran
Posted

:lolol: tu kad bi se denuo prošetao bih do čarlija

Carli radi do 15:00

+1 za te stapice sa slannom. Ima pekara ispred koja isto prodaje ali ovi su i na oko bolji, pa ces lako prepoznati.