Jump to content

Brza hrana - ostalo

Featured Replies

Ovi su Teglas, sve je tejkavej, ima ih u Molerovoj i u Belvilu. Znam da tu negde oko molerove postoji i kafic Tegla bar, ali nemaju nikakve dodirne tacke jedni s drugima.

Ceo koncept je preuzet iz NS i to tamo pije vodu vec godinama. Naravno da neke stvari treba prilagoditi BG trzistu a uvek su moguca i poboljsanja, pa mislim da treba razmotriti dobre predloge kao sto je onaj Aramov oko fusila ili ovaj tvoj oko refunda za kauciju umesto skupljanja 10 tegli.

Ja u svakom slucaju sve prosledjujem.

Pa generalno ljudi narucuju hranu pa i tegle na poslu a ne na gajbi, tako da nije kao da je prakticno da se drzi 10 tegli u kancelariji pa onda da tih 10 tegli sneses dole kada ih nakupis da bi dobio free salatu. Ali da, klopa je po kvalitetu sasvim ok.

• Author

Ovi su Teglas, sve je tejkavej, ima ih u Molerovoj i u Belvilu. Znam da tu negde oko molerove postoji i kafic Tegla bar, ali nemaju nikakve dodirne tacke jedni s drugima.

gde bre u molerovoj?! odem iz ulice na 10 dana i zatekne me takeway revolucija u komsiluku...

gde bre u molerovoj?!

br. 3, pored Alke

Pa ne bih rekao da je revolucija. Jednostavno imaju kul trik da pakuju salate u tegle. Ameri vec to godinama rade samo od kuce (google: masons jars recipes) i imaju kvalitetne salate (paste jos nisam probao) super prica za letnju varijantu.

http://teglas.rs/

Edited by *edited by mod

gde bre u molerovoj?! odem iz ulice na 10 dana i zatekne me takeway revolucija u komsiluku...

kad dođeš do kraja molerove, pa zamotaš desno, pa odma levo pored onog fensi wine bara, pa paratiš ulicu koja više liči na prošireni parking i dođeš na parče ulice za koju nisam znao ni da postoji, a kamoli da je i to Molerova, e tu dole sa desne strane. to im je ispostava za centar, više zbog dostave, a lokal je neki knjižara - caffe, pa sad i Tegla's - ali ne pravi se tu, samo ih donose

• Author

a znaaaam to je neka life coaching sekta tu otvorila..... brate.

a znaaaam to je neka life coaching sekta tu otvorila..... brate.

bila, pa pukla, pa ostalo osoblje, a ušli u neki aranžaman sa teglama i knjižarom. ali da, taj prostor

tegla bar postoji i kad se bulevarom M. Pupina krene ka Zemunu pa se prođe dom zdravlja i onaj sud pa tu naćošku što je sazidana nova zgrada... u unutrašnjosti zgrade bliže sudu ima kafić zove se tegla bar i u tom nekom vračarskom™ fazonu je

• Author

ne znam, ja u kuhinjici danas za 303™ dinara kupio 2 pohovane tikvice, parce lepe musake i komad pohovane piletine, sve skupa oko 400g hrane. mislim da nema sanse da bilo sta parira tome kada je cena/kvalitet u pitanju, plus sto kao slobodan covek mogu da bacim ambalazu u djubre a ne da skupljam kao ekoloski bolesnik prazne tegle, jebale ih one. kako gradjanin nosi 10 tegli? unajmi azilanta da mu pomogne?

ne znam, ja u kuhinjici danas za 303™ dinara kupio 2 pohovane tikvice, parce lepe musake i komad pohovane piletine, sve skupa oko 400g hrane. mislim da nema sanse da bilo sta parira tome kada je cena/kvalitet u pitanju, plus sto kao slobodan covek mogu da bacim ambalazu u djubre a ne da skupljam kao ekoloski bolesnik prazne tegle, jebale ih one. kako gradjanin nosi 10 tegli? unajmi azilanta da mu pomogne?

Ti se baš nakupio pozitivne energije u Grckoj.

• Author

naravno, u grckoj postoje raznobojne kante ali se samo jedne pune, ostale su prazne.

gde je kuhinjica?

• Author

krunska mislim 37, u onom delu izmedju beogradske i desanke maksimovic

Mislim da su salate i paste pakovane u tegle simpatican i hrabar tejkavej pokusaj koji ce naci klijentelu u Beogradu, e sad da li ce njihov entuzijazam biti dovoljan da se poplacaju svi porezi, nameti, reketi i ostali rekviziti ostaje da se vidi. Ja im želim da opstanu od sveg srca jer znam koliko su vredni i kreativni ljudi koji vode teglas bar.