clandestino Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ovi su Teglas, sve je tejkavej, ima ih u Molerovoj i u Belvilu. Znam da tu negde oko molerove postoji i kafic Tegla bar, ali nemaju nikakve dodirne tacke jedni s drugima.
*edited by mod Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ceo koncept je preuzet iz NS i to tamo pije vodu vec godinama. Naravno da neke stvari treba prilagoditi BG trzistu a uvek su moguca i poboljsanja, pa mislim da treba razmotriti dobre predloge kao sto je onaj Aramov oko fusila ili ovaj tvoj oko refunda za kauciju umesto skupljanja 10 tegli. Ja u svakom slucaju sve prosledjujem. Pa generalno ljudi narucuju hranu pa i tegle na poslu a ne na gajbi, tako da nije kao da je prakticno da se drzi 10 tegli u kancelariji pa onda da tih 10 tegli sneses dole kada ih nakupis da bi dobio free salatu. Ali da, klopa je po kvalitetu sasvim ok.
yolo Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Ovi su Teglas, sve je tejkavej, ima ih u Molerovoj i u Belvilu. Znam da tu negde oko molerove postoji i kafic Tegla bar, ali nemaju nikakve dodirne tacke jedni s drugima. gde bre u molerovoj?! odem iz ulice na 10 dana i zatekne me takeway revolucija u komsiluku...
*edited by mod Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 (edited) Pa ne bih rekao da je revolucija. Jednostavno imaju kul trik da pakuju salate u tegle. Ameri vec to godinama rade samo od kuce (google: masons jars recipes) i imaju kvalitetne salate (paste jos nisam probao) super prica za letnju varijantu. http://teglas.rs/ Edited July 27, 2015 by *edited by mod
banatjanin Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 gde bre u molerovoj?! odem iz ulice na 10 dana i zatekne me takeway revolucija u komsiluku... kad dođeš do kraja molerove, pa zamotaš desno, pa odma levo pored onog fensi wine bara, pa paratiš ulicu koja više liči na prošireni parking i dođeš na parče ulice za koju nisam znao ni da postoji, a kamoli da je i to Molerova, e tu dole sa desne strane. to im je ispostava za centar, više zbog dostave, a lokal je neki knjižara - caffe, pa sad i Tegla's - ali ne pravi se tu, samo ih donose
yolo Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 a znaaaam to je neka life coaching sekta tu otvorila..... brate.
banatjanin Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 a znaaaam to je neka life coaching sekta tu otvorila..... brate. bila, pa pukla, pa ostalo osoblje, a ušli u neki aranžaman sa teglama i knjižarom. ali da, taj prostor
Singer Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 tegla bar postoji i kad se bulevarom M. Pupina krene ka Zemunu pa se prođe dom zdravlja i onaj sud pa tu naćošku što je sazidana nova zgrada... u unutrašnjosti zgrade bliže sudu ima kafić zove se tegla bar i u tom nekom vračarskom fazonu je
yolo Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 ne znam, ja u kuhinjici danas za 303 dinara kupio 2 pohovane tikvice, parce lepe musake i komad pohovane piletine, sve skupa oko 400g hrane. mislim da nema sanse da bilo sta parira tome kada je cena/kvalitet u pitanju, plus sto kao slobodan covek mogu da bacim ambalazu u djubre a ne da skupljam kao ekoloski bolesnik prazne tegle, jebale ih one. kako gradjanin nosi 10 tegli? unajmi azilanta da mu pomogne?
clandestino Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 ne znam, ja u kuhinjici danas za 303 dinara kupio 2 pohovane tikvice, parce lepe musake i komad pohovane piletine, sve skupa oko 400g hrane. mislim da nema sanse da bilo sta parira tome kada je cena/kvalitet u pitanju, plus sto kao slobodan covek mogu da bacim ambalazu u djubre a ne da skupljam kao ekoloski bolesnik prazne tegle, jebale ih one. kako gradjanin nosi 10 tegli? unajmi azilanta da mu pomogne? Ti se baš nakupio pozitivne energije u Grckoj.
yolo Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 naravno, u grckoj postoje raznobojne kante ali se samo jedne pune, ostale su prazne.
magnolia Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 ne znam, ja u kuhinjici danas za 303 dinara kupio 2 pohovane tikvice, parce lepe musake i komad pohovane piletine, sve skupa oko 400g hrane. mislim da nema sanse da bilo sta parira tome kada je cena/kvalitet u pitanju, plus sto kao slobodan covek mogu da bacim ambalazu u djubre a ne da skupljam kao ekoloski bolesnik prazne tegle, jebale ih one. kako gradjanin nosi 10 tegli? unajmi azilanta da mu pomogne? gde je kuhinjica?
yolo Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 krunska mislim 37, u onom delu izmedju beogradske i desanke maksimovic
clandestino Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Mislim da su salate i paste pakovane u tegle simpatican i hrabar tejkavej pokusaj koji ce naci klijentelu u Beogradu, e sad da li ce njihov entuzijazam biti dovoljan da se poplacaju svi porezi, nameti, reketi i ostali rekviziti ostaje da se vidi. Ja im želim da opstanu od sveg srca jer znam koliko su vredni i kreativni ljudi koji vode teglas bar.
Recommended Posts