Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

To se i ne dovodi u pitanju. Da su kojim slucajem zadrzali one cevape sa Mixera u okolini, to bi postala jedna od jacih ponuda street food-a u gradu. 

izgleda da lalic radi na tome da nekako plasira jonuza tu negde u blizini za stalno. inace plus jean za tu picu preko puta kc grad. jedino mi ove kobaje sa druge strane te zgrade nikako ne prijaju, em su kobaje trash em je kifla ko da su je pravili za posluzenje na JAT letu, meka i gnjecava, katastrofa.

Posted

Jel moze neko da mi kaze kakvi su kineski King Peng (Beogradska) i ona hummus/middleeastern trafika blizu Kalenic pijace?

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

U Mikanu pileća i teleća čorba za poneti po 150 din, fina porcija na ovu vrućinu, ima i mesa pri dnu :kralj:

Posted

Koji je smarac ona zena u Dalmatinskoj...Odveo klince na dorucak i racun 304 a ja joj dajem hiljadarku. Umesto da mi lepo vrati 700 kuka mi za 5 ili 10(ja njoj treba da ostavim 6 a ona se nikako ne bi odrekla 4) na kraju mi besno vrati 696

Posted

da si joj dao 5 ostavio bi joj 1, ovako je ona tebi 4  -_-

Posted

Nidam imao 5. Cetiri mi naravno nije dala nego je iskopala sitno :)

Posted

Ajde sitne pare, nego i meri u gram, dobro je baba može i 295 grama, ne moraš još mrvicu da sečeš... :isuse:

Posted

Meni je najsladje to doseceno parcence bureka

Posted (edited)

Slažem se, al mi u Dalmatinskoj presedne kad ga gospođa nateže, ko drogu da meri.. :)

Edited by zoki
Posted (edited)

Bar je manje nadrkana nego ranije. Moj prvi dozivljaj je bio da je burek verzija soup nazi-ja

Edited by katamaran
Posted

Slažem se, al mi u Dalmatinskoj presedne kad ga gospođa nateže

hm

Posted

meni taj precenjen burek :fantom:

ok, al ne sad da bi se hrvo sa nadrk babom 

Posted

je l ta nadrk baba služi samo s mesom? pošto se ne sećam da sam ikad naleteo na nju.

Posted

meni taj precenjen burek :fantom:

ok, al ne sad da bi se hrvo sa nadrk babom 

Nisam ni ja vise ubedjen da je nadrk baba worthy. Jednom mi donesose brutalan burek sa mesom negde sa Palilulske pijace al pojma nemam odakle tacno.

je l ta nadrk baba služi samo s mesom? pošto se ne sećam da sam ikad naleteo na nju.

Skoro uvek naletim na nju. Ponekad i nije nadrkana al generalno voli da smara.

Posted

krupnija seče burek, sitnija daje pecivo