December 19, 201014 yr divna energija.skinuli su se sa pozitivne i negativne,sad je ta neka divna energija.ma, jedite govna.
December 20, 201014 yr divna energija.skinuli su se sa pozitivne i negativne,sad je ta neka divna energija.ma, jedite govna.mislim, nije mi vishe toliko sto je divna, nego sto je sve vishe ona, neka...koja neka za milog boba. studio Ђ je, recimo, prepun onog-necheg, neprekidno, ne znam sta im je vishe...
December 20, 201014 yr mislim, nije mi vishe toliko sto je divna, nego sto je sve vishe ona, neka...koja neka za milog boba. studio Ђ je, recimo, prepun onog-necheg, neprekidno, ne znam sta im je vishe... kad sam procitala ona neka ukaza mi se ivon, do kraja posta svatih da je i tebi bila na pameti :D
December 20, 201014 yr ona, neka...i negde.btw: možda sam omašio, ali ne videh nikoga da hejtuje Dragana Nikolić zbog "valda" u reklami za kafu.
December 20, 201014 yr Mislim da je polako vreme da se ova tema prebaci na Chit Chat ili Knjizevnost ili nesto. Probacu da joj nadjem neko fino udomljenje.
December 21, 201014 yr Mislim da je polako vreme da se ova tema prebaci na Chit Chat ili Knjizevnost ili nesto. Probacu da joj nadjem neko fino udomljenje.ti mrzish da ljudi hejtuju <_<hejtitelju.
December 21, 201014 yr Zadnje doba doslo. Ups, sad ce neko da hejtuje sto nisam rekao "poslednje" ^_^
December 26, 201014 yr Najpre sam pomislila da je reč o neologizmu, što može da bude simptom određenih duševnih bolesti. Međutim, vidim da ovu reč neki ipak koriste, a da li im je to u skladu sa pravopisom, ne znam.
December 28, 201014 yr Ako tvorca onog socijalnog sokoćala još jedan domaći medij nazove Cukerberg, gađaću nekoga kaktusom. <_<
December 28, 201014 yr Današnji "Blic": "Zbog povrede zakona o drogama, poznatom glumcu izreknuta je presuda, po kojoj je dužan da plati kaznu od 60.000 dinara."
January 12, 201114 yr Hejtujem kad ljudi koriste "bukvalno" u kontekstima kad nesto nikako ne moze da se shvati tako. "E, brate, kakve sise, ispale mi oci, bukvalno".