Jump to content

Jezički XEJT

Featured Replies

divna energija.skinuli su se sa pozitivne i negativne,sad je ta neka divna energija.ma, jedite govna.

divna energija.skinuli su se sa pozitivne i negativne,sad je ta neka divna energija.ma, jedite govna.
mislim, nije mi vishe toliko sto je divna, nego sto je sve vishe ona, neka...koja neka za milog boba. studio Ђ je, recimo, prepun onog-necheg, neprekidno, ne znam sta im je vishe...
mislim, nije mi vishe toliko sto je divna, nego sto je sve vishe ona, neka...koja neka za milog boba. studio Ђ je, recimo, prepun onog-necheg, neprekidno, ne znam sta im je vishe...
kad sam procitala ona neka ukaza mi se ivon, do kraja posta svatih da je i tebi bila na pameti :D
ona, neka...
i negde.btw: možda sam omašio, ali ne videh nikoga da hejtuje Dragana Nikolić zbog "valda" u reklami za kafu.

Mislim da je polako vreme da se ova tema prebaci na Chit Chat ili Knjizevnost ili nesto. Probacu da joj nadjem neko fino udomljenje.

Mislim da je polako vreme da se ova tema prebaci na Chit Chat ili Knjizevnost ili nesto. Probacu da joj nadjem neko fino udomljenje.
ti mrzish da ljudi hejtuju <_<hejtitelju.

Zadnje doba doslo. Ups, sad ce neko da hejtuje sto nisam rekao "poslednje" ^_^

opet pogresila topic. yebo mater.

Uskoro useljaj u prve montažne kuće26. decembar 2010. | 10:35 | Izvor: B92
:rolf:
Najpre sam pomislila da je reč o neologizmu, što može da bude simptom određenih duševnih bolesti. Međutim, vidim da ovu reč neki ipak koriste, a da li im je to u skladu sa pravopisom, ne znam.

Ako tvorca onog socijalnog sokoćala još jedan domaći medij nazove Cukerberg, gađaću nekoga kaktusom. <_<

Današnji "Blic": "Zbog povrede zakona o drogama, poznatom glumcu izreknuta je presuda, po kojoj je dužan da plati kaznu od 60.000 dinara."

• 2 weeks later...

Hejtujem kad ljudi koriste "bukvalno" u kontekstima kad nesto nikako ne moze da se shvati tako. "E, brate, kakve sise, ispale mi oci, bukvalno".

kvalitetan covek.svaki komentar neporteban, sem mozda I miss bus