расејан Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ulažem protestv! :paće:Улажем још један протеств због процесуа. Тај процесу је скроз избацио и процес и поступак. Више нема обрађивања, нема процесирања, само процесуирање.
Frau Gabrijela Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 još jedan hejt za protestv.da li grešim što hejtujem kada neko, ko uči da vozi, kaže obučavam vožnju? to bi, smatram ja, mogao da kaže onaj što mu drži časove, tj. instruktor. mada bi, sad će paće, bilo bolje da i on kaže obučavam ljude/kandidate.ne napušta me utisak da sam ovo već negde hejtovala. danas opet čula i jedva se suzdržala od komentarisanja, pa moram ovde.
bus Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Obučavam vožnju? :o Jezik se menja. Ja se menjam. Al se ne menjamo u istom pravcu. Viđam ovde i "nešto se diskutovalo" umesto "o nečemu", a to sam, usput, našao da Srbi iz Srbije prihvataju i u istraživanju koje sam radio za magistrirat. U Kanadi odbijaju. Valjda su svesniji da je isto u engleskom, pa se štrecnu.
Sara Goldfarb Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 još jedan hejt za protestv.+1o pa da..na ovo sam zaboravila!on topic: upotreba reči dubioza u pogrešnom kontextu!
расејан Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 +1o pa da..na ovo sam zaboravila!on topic: upotreba reči dubioza u pogrešnom kontextu!И значењу...
leto je Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 (edited) Hejt za orginalan i četres i neki... među obrazovanima, dakako.edit: evo lekara u dnevniku: četrsto i nešto... Edited October 25, 2010 by leto je
gospa buba Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Hejt za orginalan i četres i neki... među obrazovanima, dakako.edit: evo lekara u dnevniku: četrsto i nešto...ajoj. sretnite se sa svojom sudbinom
hazard Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Politika:http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Osudjeni-Iranac-i-Jemenac-spijuni-azerbejdzanske-sluzbe.sr.html Осуђени Иранац и Јеменац, шпијуни азербејџанске службеЈЕРЕВАН – Суд у Јеревану осудио је држављанина Ирана и јерменског војног официра на 10, односно 12 година робије због шпијунирање у корист азербејџанске тајне службе, јавиле су агенције.Суд у јерменској престоници осудио је Иранца Багера Багерија на 10 година затвора и бившег јерменског војног официра Геворка Ерапетијана на 12 година робије, саопштено је из Канцеларије јерменског државног тужиоца, пренела је агенција АП.Ерапетијан је проглашен кривим и осуђен пошто је скупљао и пребацивао "осетљивих" информација о јеменској војсци Багерију који је етнички Азербејџанац, оптуженог да је радио за азербејџанску тајну службу.Обојица се налазе у притвору од хапшења у октобру прошле године. Америчка агенција подсећа да се две бивше совјетске републике - Јерменија и Азербејджан, споре око територије Нагорно Карабах.Танјугобјављено: 26/10/2010I tako je Jermenija postala Jemen, a Jermenin je postao Jemenac...a jermenska vojska, jemenska. Jebote.
расејан Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Politika:http://www.politika....-sluzbe.sr.htmlI tako je Jermenija postala Jemen, a Jermenin je postao Jemenac...a jermenska vojska, jemenska. Jebote. Осим вештачке поделе Азербејџанаца на етничке и... какви већ још постоје, остаје ми нејасно "Ерапетијан је проглашен кривим и осуђен пошто је скупљао и пребацивао "осетљивих" информација о јеменској војсци Багерију који је етнички Азербејџанац, оптуженог да је радио за азербејџанску тајну службу."- како се скупља и пребацује осетљивих информација- Багерију, оптуженог...?Ово ми тако личи на ону програмерску "а ко вам тестира?" - "корисници".
hazard Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 a takodje se spominje zemlja zvana "Азербејджан".jbt tekst je riznica gresaka
Indy Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 El' ce rasejan da pogleda ^ video Doduse, on nas ne brani toliko od nejasnoce, koliko od kolonizatora. :D
расејан Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 El' ce rasejan da pogleda ^ video Doduse, on nas ne brani toliko od nejasnoce, koliko od kolonizatora. :DКоји видоја?
Willow Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 (edited) Da u nama, s godinama, postepeno jenjava bunt sve dok ne postanemo meki poput bebine guze, dokaz je i ovo. Nekada me je reč "poput" izluđivala, i kada bih je negde sreo prva slika koja bi se stvorila u glavi bila je - šaran koji pod vodom duva balončiće kroz ona svoja riblja "O" usta. Ima jedna numera Zdravka Čolića, zove se "Ona spava", u kojoj se na nekoliko mesta nalazi to "poput", i kada bih čuo tu Zdravkovu pesmu dobijao bih ospice. Danas, međutim, kada negde sretnem "poput", i dalje svaki put vidim u glavi šarana i njegova "O" usta, ali ta reč definitivno je prestala da mi ide na ganglije. Ok, "poput" i dalje ne uspevam da prevalim preko usta u svakodnevnom govoru, ali primećujem da je stidljivo na mala vrata uvodim u imejlove i drugu pisanu korespondenciju. Plus sam postao skroz blagonaklon prema Zdravkovoj numeri "Ona spava", i svaki put je mirno odslušam:http://www.youtube.com/watch?v=JXR1MqOJ240 Edited October 29, 2010 by Willow
Recommended Posts