Otto Katz Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 simbol (ups, pa i kažemo simbol)Ja bogami kažem krst i luna, dva strašna simVola. Otoič smo pisali negdje o sudbini Varave/Barabe. Mislim da je u srpskoj crkvenoj literaturi ostao Varava, ali izvan nje baraba. @Waldorf, ma dzaba PacejaHom što je u pravu kad su Ameri mimo svijet, a jezik im dvosmislen i nikakav.
Waldorf Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 @Waldorf, ma dzaba PacejaHom što je u pravu kad su Ameri mimo svijet, a jezik im dvosmislen i nikakav.И Ти си мој друг, дакле и Ти си увек у праву.
Waldorf Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 А Ти си ми толики друг да сви има да се праве да си у праву чак и онда кад ниси.
mioba Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Oš rećivratite nam digamuА Ти си ми толики друг да сви има да се праве да си у праву чак и онда кад ниси.-_-
Waldorf Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ?AQUA VIVA SLIM obezbeđuje korisnicima širok spektar benefita za njihovo zdravlje...? (следи спектар бенефита).
расејан Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ?AQUA VIVA SLIM obezbeđuje korisnicima širok spektar benefita za njihovo zdravlje..." (следи спектар бенефита).Дође ми да урадим нешто у бенефит њиховог демиџа.
mioba Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) edit, poreklo> ministarstvo kulture Edited February 23, 2009 by mioba
pt 2.0 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 (edited) nije skroz na temu, ali ---> sigurna sam da u citavom svom zivotu (znaci ljudi koje znam plus knjige koje sam procitala) nisam cula/videla toliko puta upotrebljene reci "seiriti", "docim" i ... (ima jos jedna, ne mogu se setim) kao u postovima ovog (i onog) foruma.deluje kao jezicka virusna infekcija i nagoni na bacanje pegle. Edited February 23, 2009 by PointTaken
bus Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Razvila 1 virtuelna jezička zajednica posebne jezičke navike. Ništa aobično. :D
Recommended Posts