Jump to content
IGNORED

Jezički XEJT

makaronee

Recommended Posts

Posted
simbol (ups, pa i kažemo simbol)
Ja bogami kažem krst i luna, dva strašna simVola. Otoič smo pisali negdje o sudbini Varave/Barabe. Mislim da je u srpskoj crkvenoj literaturi ostao Varava, ali izvan nje baraba. @Waldorf, ma dzaba PacejaHom što je u pravu kad su Ameri mimo svijet, a jezik im dvosmislen i nikakav.
Posted
@Waldorf, ma dzaba PacejaHom što je u pravu kad su Ameri mimo svijet, a jezik im dvosmislen i nikakav.
И Ти си мој друг, дакле и Ти си увек у праву.
Posted

А Ти си ми толики друг да сви има да се праве да си у праву чак и онда кад ниси.

Posted
Oš reći2we07i8.jpg:unsure:
vratite nam digamu
А Ти си ми толики друг да сви има да се праве да си у праву чак и онда кад ниси.
-_-
Posted

?AQUA VIVA SLIM obezbeđuje korisnicima širok spektar benefita za njihovo zdravlje...? (следи спектар бенефита).

Posted
?AQUA VIVA SLIM obezbeđuje korisnicima širok spektar benefita za njihovo zdravlje..." (следи спектар бенефита).
Дође ми да урадим нешто у бенефит њиховог демиџа.
Posted (edited)
minkul.jpgedit, poreklo> ministarstvo kulture Edited by mioba
Posted (edited)

nije skroz na temu, ali ---> sigurna sam da u citavom svom zivotu (znaci ljudi koje znam plus knjige koje sam procitala) nisam cula/videla toliko puta upotrebljene reci "seiriti", "docim" i ... (ima jos jedna, ne mogu se setim) kao u postovima ovog (i onog) foruma.deluje kao jezicka virusna infekcija i nagoni na bacanje pegle.

Edited by PointTaken
Posted

Razvila 1 virtuelna jezička zajednica posebne jezičke navike. Ništa aobično. :D