February 16, 200916 yr simbol (ups, pa i kažemo simbol)Ja bogami kažem krst i luna, dva strašna simVola. Otoič smo pisali negdje o sudbini Varave/Barabe. Mislim da je u srpskoj crkvenoj literaturi ostao Varava, ali izvan nje baraba. @Waldorf, ma dzaba PacejaHom što je u pravu kad su Ameri mimo svijet, a jezik im dvosmislen i nikakav.
February 16, 200916 yr @Waldorf, ma dzaba PacejaHom što je u pravu kad su Ameri mimo svijet, a jezik im dvosmislen i nikakav.И Ти си мој друг, дакле и Ти си увек у праву.
February 16, 200916 yr А Ти си ми толики друг да сви има да се праве да си у праву чак и онда кад ниси.
February 16, 200916 yr Oš rećivratite nam digamuА Ти си ми толики друг да сви има да се праве да си у праву чак и онда кад ниси.-_-
February 21, 200916 yr ?AQUA VIVA SLIM obezbeđuje korisnicima širok spektar benefita za njihovo zdravlje...? (следи спектар бенефита).
February 21, 200916 yr ?AQUA VIVA SLIM obezbeđuje korisnicima širok spektar benefita za njihovo zdravlje..." (следи спектар бенефита).Дође ми да урадим нешто у бенефит њиховог демиџа.
February 23, 200916 yr nije skroz na temu, ali ---> sigurna sam da u citavom svom zivotu (znaci ljudi koje znam plus knjige koje sam procitala) nisam cula/videla toliko puta upotrebljene reci "seiriti", "docim" i ... (ima jos jedna, ne mogu se setim) kao u postovima ovog (i onog) foruma.deluje kao jezicka virusna infekcija i nagoni na bacanje pegle. Edited February 23, 200916 yr by PointTaken
February 23, 200916 yr Razvila 1 virtuelna jezička zajednica posebne jezičke navike. Ništa aobično. :D