Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Porez ...

Featured Replies

Dosao izvestaj o porezu pre vise od nedelju dana ali ja otvorila tek danas. To zato sto me svake godine muka spopadne jer treba uvek da vratim tj doplatim porez. Cekam da mi nadodje dan u kome mogu da se suocim sa surovom stvarnoscu. Gledam, 31.29% od moje zarade ode na porez. Trecina (moje) zarade je porez. Ukoliko se premasi odredjena suma (znaci, zaradis vise) porez ode na 50%. U ovoj zemlji, prema statistikama, dosta ljudi kaze da bi placali i vise ako bi drzavni servis bio jos bolji. Bas lepo. Radoznala sam. Koliki je porez u drugim zemljama?

Radoznala sam. Koliki je porez u drugim zemljama?
income tax
Dosao izvestaj o porezu pre vise od nedelju dana ali ja otvorila tek danas. To zato sto me svake godine muka spopadne jer treba uvek da vratim tj doplatim porez. Cekam da mi nadodje dan u kome mogu da se suocim sa surovom stvarnoscu. Gledam, 31.29% od moje zarade ode na porez. Trecina (moje) zarade je porez. Ukoliko se premasi odredjena suma (znaci, zaradis vise) porez ode na 50%. U ovoj zemlji, prema statistikama, dosta ljudi kaze da bi placali i vise ako bi drzavni servis bio jos bolji. Bas lepo. Radoznala sam. Koliki je porez u drugim zemljama?
Hehehe, u mojoj parohiji je 32,25%. Nego ispustla si onih 25% poreza na sve sto kupis u prodavnicama (doduse, na hranu i knjige je nesto manji). ;) Ja sam smanjila moju muku tako sto mi mesecno odbijaju malo vise pa se onda sladim kad mi ljubazno vrate koju hiljadarku.