hazard Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Preko 3000 ulaznica otislo registrovanim teniserima! Cekaj, u Srbiji kao ima 3000 ljudi koji se aktivno bave tenisom? Ako u Srbiji ima 500 aktivnih "pravih" takmicara dajem glavu. Ovo ostalo su sve rekreativci koji izadju na jedan turnir godisnje ili tako nesto. Jebote.
harper lee Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Francuzi dovode specijalnu policiju sa sobom. Kakvi idioti. Da njih nema francuske igrace tesko da bi neko uopste prepoznao na ulici. Mozda Monfilsa ali njega bi cenim napadali samo da bi se slikali s njim iz stosa.
Timmy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Sami smo krivi sto imamo takvu sliku kod njih.
harper lee Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Sami smo krivi sto imamo takvu sliku kod njih.Ma, jedu govna. Ako mislis na Tatona to je sasvim druga prica, sasvim drugi navijaci i sasvim drugi kontekst. Uostalom, to su navijaci Partizana, nemaju oni veze sa "nama". U Beogradu se igra ATP, gostovali su nam i veci "neprijatelji" od Francuza pa ipak nije bilo nikavog incidenta, ako ne racunamo izgled Djokovicevih roditelja. :D Samo jos treba da Francuzi okruzeni gomilom telohranitelja skrenu paznju na sebe ovih stadionskih morona.
Musharaf Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ваистину, боље да их врате назад у Француску, никад се не зна кад ће Швабо да удари.
chenejac Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 kupio sam cetiri karte za sva tri dana u filijali privredne banke beograd u novom sadu. bilo je cupavo, ali samo zahvaljujuci istrajnosti sluzbenice smo dosli do karata. sistem je non stop krahirao, ali ona zena nije odustajala.prilikom porucivanja karata za subotu, doslo je do jedne greske. umesto odstampane 4 karte, koje sam porucio, odstampane su samo 3. posle je za isti sektor zena porucila jos jednu kartu u redu iznad. jedno mesto je na ovaj nacin izgubljeno, bar mi se tako cini. ko zna koliko je bilo takvih gresaka.
tsva Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&dd=23&nav_id=474368nadam se da im se nece obiti o glavuJa i dalje mislim da je Tipsa u singlu bolja opcija bez obzira na formu i ranking.
hazard Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Mislim da se ide na to da Djokovic uzme dva meca + da se dobije dubl.Valjda se racuna da ce Djokovic uspeti da dobije Monfisa, i da ce svejedno odrati ovog drugog (pod uslovom da ne igra Conga naravno).Onda je glavno pitanje ko je bolji u dublu, Zimonjic s Troickim ili Zimonjic s Tipsarevicem? Nadam se da je Zimonjic-Tipsarevic ispravna odluka. Znaci ko god igra dubl, ovaj drugi mora da igra singl, da bi dubl igrac bio odmoran jer je dubl itekako bitan u ovom duelu.
El Mago Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&dd=23&nav_id=474368nadam se da im se nece obiti o glavuJa i dalje mislim da je Tipsa u singlu bolja opcija bez obzira na formu i ranking.ništa to ne znači, morali su da prijave igrače za singl i dubl već sada, ali naravno da mogu da promene to do početka finala. i ja bih za ovakve mečeve uvek uzeo Tipsu, a verujem da će on i igrati singl, a Troicki dubl.
Tinman Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Prema "Novosti"-ma izgleda da i Monfils ima neki zdravstvenih tegoba.
Timmy Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Monfis sjebo zglob, ali nastavice da normalno trenira i nije upitan njegov nastum u DK.I ja glasam za Tipsu.
Timmy Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Kako to ovaj velicanstveni skup prolazi mimo ociju forumasa? 25. januar 2011. | 21:00 | Izvor: B92 Najzad počela izborna skupština TSSIzborna skupština Teniskog saveza Srbije počela je sa više od tri časa zakašnjenja, jer je toliko trajalo utvrđivanje kvoruma, odnosno njene legitimnosti.Skupština TSS je mogla da donosi odluke tek po utvrđivanju kvoruma, a u "Impuls holu" na Novom Beogradu prisutno je 147 od 170 delegata.Aktuelni predsednik TSS Slobodan Živojinović ponovo se kandidovao za tu funkciju, koju obavlja od 2003. godine. Protiv tog izbora je grupa koju predvodi otac našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, međutim, ta grupa još nije saopštila da li će imati svog kandidata za predsednika TSS
Timmy Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 cirkus se nastavlja TSS: Delegati napustili sednicuFonetNešto pre 23 časa svi delegati skupštine TSS koji podržavaju opciju Srđana Đokovića su napustili sednicu.Prethodno je advokat Branislav Avramović, koji je najduža bio za govornicom, rekao da je ova Skupšina nelegitimna i da svako ko i dalje ostane na njoj „učestvuje u nelegitimnosti“. Skupština Teniskog saveza Srbije ni posle sedam sati rada nije završila sednicu na kojoj bira novo rukovodstvo. Zvanični početak je kasnio tri sata, koliko je delegatima trebalo da utvrde kvorum. Razlog su bile brojne opstrukcije, grupe delegata koja se zalaže za promenu rukovodstva Saveza, a koji su osporili legitimitet same sednice, zbog navodnih nepravilnosti. Skupština je do sada usvojila izvestaj o radu Saveza od 2006. do danas, na koji su nezadovoljni delegati izneli brojne primedbe. Najviše bure izazvalo je obraćanje oca najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića - Srdjana, koji je istakao da sadašnje rukovodstvo "nema pojma o tenisu" i "ne sme da se kiti uspesima najboljih srpskih takmičara", a većinu delegata nazvao je "poslušnicima" i "glasačkom mašinom". Đoković je predsednika TSS Slobodana Živojinovića otužio da na turnirima navija protiv Novaka, a da celu njegovu porodicu ogovara. Predsedniku Skupštine TSS Đordju Antelju zamerio je što je Novaka Đokovića pre 10 godina "izbacio na ulicu iz teniskog kluba Gemaks". Antelj je Đokoviću odgovorio rekavši da je to tačno, ali da je razlog tome što mu Srđan Đoković za dve godine koliko je njegov sin trenirao u Gemaksu nije uplatio ni dinar.
MrX Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Đoković je predsednika TSS Slobodana Živojinovića otužio da na turnirima navija protiv Novaka, a da celu njegovu porodicu ogovara. Da li je to program za preporod srpskog tenisa? Sad mi je tek postalo jasno zasto je onoliki broj karata za finale DC podeljen po klubovima umesto da se prodaju, Boba ulaznicama kupovao glasacku masinu.
Recommended Posts