Feindouno Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pri cemu uopste nisam mislio na Feindouno-a jer nisam ni obratio paznju ko je napisao taj post. Ako ne verujes vrati se par strana pa procitaj. Na sta sam dobio odgovor - ko si ti da odredjujes gde ce ko sta da pise? Bar da sam ga stvarno poslao tamo gde misli da jesam pa da mi ne bude zao sto sam se upetljavao u ovu besmislenu raspravu.Ja sam prvi spomenuo majicu pa je i logicno da shvatim da si mislio na mene. To je vjerovatno jedini moj post na tenisu koji nema veze sa tenisom iako nisam strucnjak za isti, cesto ga gledam i volim da prokomentarisem koliko god to smece bilo.Mrzim kad neko glumi moderatora, narocito kad prigovara za nesto sto je uobicajena praksa na pbp temama i sto svi stalno rade pa sam zbog toga mozda preimpulsivno odreagovao. U tom slucaju ti se izvinjavam za pretrpljen dusevni bol, kao i za to sto sam te iznervirao spominjanjem majice :dabogsacuva:
Lezilebovich Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 koje crne tri nedelje, za pet dana je to sve gotovoDa li smo protiv Australije imali onu sljaku koja je bila u tako jadnom stanju da je mec bio na ivici neodigravanja ?
pp34 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Da li smo protiv Australije imali onu sljaku koja je bila u tako jadnom stanju da je mec bio na ivici neodigravanja ?da ono, dizale su se daske (ili sta vec) na kojima je to bilo postavljeno. tuga
renne Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pa to je bilo namerno.Takva šljaka nam i sada treba
yolo Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ja video milkicu u publici i srce mi bilo puno. odmah mi se aktivirala dizna za submisivne uberfukse i stara fiks-ideja, otici u njen kabinet na 7 spratu deltine zelene zgrade, zamoliti je da obuce neki dobar agent provocateur schoolgirl underwear i onda je lopaticom za ubijanje muha lupkati jako po guzi uz kvalitetan pljugazzzz. ekstra, sto bi reko zli gli !
Joe D Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ma nek jedu govna ako ponovo bude ono blatiste. Ja sam bio u stanju da gledam nekih 5 minuta na onome i vec mi je izazivalo neprijatnost u stomaku.Drago ce mi biti da osvoje po bilo cemu, ali ne pada mi na pamet da gledam tako nesto.
Lezilebovich Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Namerno blato umesto sljake bi bio potez dostojan 1 Omera Asika.
ivamehiva Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 (edited) vesti na PTC:"iz tabora naše reprezentacije stigla je vest da će se svi naši reprezentativci i članovi stručnog štaba ošišati do glave ukoliko pobede u finalu davis kupa. želimo im puno sreće!" Edited September 19, 2010 by ivamehiva
LudiKure Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Novaku bi to bilo extra, ionako sa svakom frizurom izgleda kao maslačak
nisam ja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 i brena?daj samo onog selektora da olindraju. vičem na televizor ka ga vidim onako masnog sa šiškama.
BarryWhite Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_D_hyRhH8CI&feature=player_embedded
LudiKure Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ne bi me čudilo da je Đovak na krovu...a striko i ćale pale baklju...
harper lee Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ja sam prvi spomenuo majicu pa je i logicno da shvatim da si mislio na mene. To je vjerovatno jedini moj post na tenisu koji nema veze sa tenisom iako nisam strucnjak za isti, cesto ga gledam i volim da prokomentarisem koliko god to smece bilo.Mrzim kad neko glumi moderatora, narocito kad prigovara za nesto sto je uobicajena praksa na pbp temama i sto svi stalno rade pa sam zbog toga mozda preimpulsivno odreagovao. U tom slucaju ti se izvinjavam za pretrpljen dusevni bol, kao i za to sto sam te iznervirao spominjanjem majice :dabogsacuva:Ma, nisam se uopste iznervirao, vise je rezignacija bila u pitanju. Bilo kako bilo, izvinjavam se i ja sto sam reagovao preterano cinicno i da ostavimo na tome.
Mil@n Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Tipsar mi je neopevani gotivac još od onog čuvenog intervjua za sajt b92, a kad počne da dere na terenu i to pod ogromnim pritiskom što mu nikad nije bila jača strana, onda je lik koga je nemoguće zgotiviti do krajnjih granica.Ne znam čemu experimentisanja sa dublovima, neka odrede dvojicu, i neka se uigravaju jer uigranost para čini sasvim solidan deo trijumfa što se ne postiže čestim rokadama i experimentima.No ne budimo licimuri, svaka čast našima.
Recommended Posts