Jump to content

Fed & Davis Cup

Featured Replies

rezija celog prenosa je potpuna katastrofa: umesto lica tenisera - stepanek je poznat po grimasama - lica iz naroda, selebritis, pevac krelac sa reketom. srecom vise nema vlade mijaljevica.

ne zanima me tenis, vidim da sad ima prenos meca na tv-u... koliko kontam igra reprezentacija srbije, pa se pitam zasto dok igra tipsarevic, kamera cesto prikazuje roditelje novaka djokovica. jesu oni selektori, predsednici teniskog saveza, drzave, sta? ili je u tenisu pravilo da se u prenosima prikazuju mame i tate reprezentativaca :unsure:
  • Replies 3.9k
  • Views 276.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaže Viško, veću je korist Nole napravio sinoćnim storijem nego da smo prošli Hrvate.   Viško car.

• Troicki se tu pita otprilike kol'ko Ana brnabić u državi  

• Nole prestigao ucitelja i mentora Nikija Pilica po ukupnom broju DK pobeda za nasu repku, a od juce se osamio na vrhu po trijumfima u singl mecevima, ostavivsi Janka iza sebe   43  Нен

Posted Images

ajmo saaaaaaaaaaad

janko-tipsarevic-hookah.jpg:pera:Čestitke reprezentaciji Srbije !

Janko :pera:A sada Francuzi...

:pera: :pera: :pera:

svaka cast Janko

Kakav lik je Tipsa!!! Svaka čast majstore. Hail.gifHail.gifHail.gif

Bravo Janko :Hail:

A juce Cesi prozivaju Francuze kako ce i njih da dobiju i to na moje oci al malo sutra!!Srbija ima JANKA :wub::Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

Protiv Francuza izlazi Bobo i donosi dva poena, a treci cemo vec nekako napabirciti

Nema sta, Tipsarevic heroj... da mi je neko rekao da ce nam on doneti dva poena u singlu...

:Hail: Srbija igra za prvu Salataru!

Molim gospodu iz moderacije za jedan istetovirani smajli :tipsa: :Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:

bravo tipso!1. finale!

Fantastičan uspeh. Ih još taj jedan (tj. tri) korak. Velika stvar je osvojiti saltaru.