najgori Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 rezija celog prenosa je potpuna katastrofa: umesto lica tenisera - stepanek je poznat po grimasama - lica iz naroda, selebritis, pevac krelac sa reketom. srecom vise nema vlade mijaljevica. ne zanima me tenis, vidim da sad ima prenos meca na tv-u... koliko kontam igra reprezentacija srbije, pa se pitam zasto dok igra tipsarevic, kamera cesto prikazuje roditelje novaka djokovica. jesu oni selektori, predsednici teniskog saveza, drzave, sta? ili je u tenisu pravilo da se u prenosima prikazuju mame i tate reprezentativaca
Dudus Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A juce Cesi prozivaju Francuze kako ce i njih da dobiju i to na moje oci al malo sutra!!Srbija ima JANKA :Hail: :Hail: :Hail:
Milogled Bluff Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Protiv Francuza izlazi Bobo i donosi dva poena, a treci cemo vec nekako napabirciti
Goranz Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Nema sta, Tipsarevic heroj... da mi je neko rekao da ce nam on doneti dva poena u singlu...
Kreator Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Molim gospodu iz moderacije za jedan istetovirani smajli :tipsa:
Jozef K. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Fantastičan uspeh. Ih još taj jedan (tj. tri) korak. Velika stvar je osvojiti saltaru.
Recommended Posts