Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

rezija celog prenosa je potpuna katastrofa: umesto lica tenisera - stepanek je poznat po grimasama - lica iz naroda, selebritis, pevac krelac sa reketom. srecom vise nema vlade mijaljevica.

ne zanima me tenis, vidim da sad ima prenos meca na tv-u... koliko kontam igra reprezentacija srbije, pa se pitam zasto dok igra tipsarevic, kamera cesto prikazuje roditelje novaka djokovica. jesu oni selektori, predsednici teniskog saveza, drzave, sta? ili je u tenisu pravilo da se u prenosima prikazuju mame i tate reprezentativaca :unsure:
Posted

A juce Cesi prozivaju Francuze kako ce i njih da dobiju i to na moje oci al malo sutra!!Srbija ima JANKA :wub::Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

Posted

Protiv Francuza izlazi Bobo i donosi dva poena, a treci cemo vec nekako napabirciti

Posted

Nema sta, Tipsarevic heroj... da mi je neko rekao da ce nam on doneti dva poena u singlu...

Posted

Molim gospodu iz moderacije za jedan istetovirani smajli :tipsa: :Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:

Posted

Fantastičan uspeh. Ih još taj jedan (tj. tri) korak. Velika stvar je osvojiti saltaru.