Jump to content

Fed & Davis Cup

Featured Replies

Cici odjavio grke za duel u Pioniru, tako da bi ovo trebalo da predstavlja formalnost za nase. Ostali igraci su im van prvih 700 u singlu.

• 2 weeks later...

kolce, dakle :D

Dakle, Kecman da igra protiv mene, našao bi način da igra loše i pod stresom.

Nema Grčka (bez Cicipasa) ovde šta da traži.

Gospodin Fair-play :thumbup:

Petros Cicipas na mrezi deluje kao Leander Paes protiv nasih. istina prvi put gledam mladjeg baticu na delu

karijerni Dejvis kup ucinak cetvorke :

singl    dubl

Nole  41-8    5-8

Fed   40-8   12-10

AM    33-3    9-7

Rafa  29-1    8-4

Što on igra u dublu uopšte? On ne može ni sam sa sobom na terenu, a kamoli sa još nekim.

Davis Cup

Player                                              Total  W-L

Nicola PIETRANGELI (Italy)              120 - 44      
Ilie NASTASE (Romania)                  109 - 37      
Omar ALAWADHI (UAE)                 104 - 54     
Leander PAES (India)                       93 - 35       
Manuel SANTANA (Spain)                92 - 28       

navijam za baticu iz emirata da presisa ove prdonje, pa nek se malo puse he he

1982. godiste, igra nize azijske zone sa iracanima, kirgistancima i sl.

• 2 months later...

bespotrebno blamiranje na kraju.

ocekivalo se da odigra samo parove, 

na kraju devis kup karijeru u singlu okoncava isto kako je i poceo - porazom ... uz sve same pobede izmedju, za konacnih 29-2

da je ovo mrcvarenje produzio do sledeceg RG zavrsio bi iza Borga, mozda i Fedexa, po win loss % uspesnosti (kao i ispod 90% na sljaci, sto je donedavno zvucalo nemoguce)

ovako, samo je 1 covek u Open eri ispred 

https://www.atptour.com/en/stats/win-loss-index?indexCategory=all&timeCategory=career&country=all&sortBy=index&sortDirection=desc

Mislim da bi Federer izgledao bolje da se vrati. Nadal je prakticno poluinvalid. Sto bi bilo za postovanje i uklopilo se u onu pricu o ratniku. Medjutim, sad je licemerje posle one izjave gde je rekao da je Djokovic opsednut rezultatima, a on kao nije, igra valjda tenis iz ljubavi i ne zrtvuje se nego onako ko da je Kirijos.

No, dobro, nije sad ni bitno, kraj jedne velike karijere, ne znam da li citas PPP Rafo, ali hvala za sve❤️

sad citam da je zapravo savezni kapiten David Ferer insistirao da Nadal izadje u singlu kao druga tabla. kaze ovaj ga odusevio intenzitetom i zalaganjem na treningu ...

sa druge strane Rafa nakon meca veli da on prvi sebe ne bi slao na teren pored zivog Bautiste koji je u takmicarskoj formi ....

svasta

ali eto makar se optostio u domovini, u tradicionalnom takmicenju kao sto je DC ... a ne na nekakvoj egzibiciji i sl.

Edited by Serena