November 28, 20213 yr Konacno zavrsise Sve je vodilo ka tome da Spanci uzmu 2-1 i da bude za nase. Medjutim ....
November 28, 20213 yr nema smisla da dogovaraju ako mogu da izbace konkurenta kazahstan, pa ako lajovic/krajinovic odigraju nesto italija/hrvatska
November 29, 20213 yr opa, prvi poraz Spanije na domacem tlu u ovom stoljecu. prethodni bese '99 kad je Gugin Brazil tukao Moju, Korecu i dustvo Edited November 29, 20213 yr by TS-CS
November 29, 20213 yr Ohoho, braća Rusi nas pogurali dalje. šta mi tamo možemo da učinimo sa Lajovićem i Krajinovićem.
November 29, 20213 yr 4 minutes ago, Arkadija said: Ohoho, braća Rusi nas pogurali dalje. šta mi tamo možemo da učinimo sa Lajovićem i Krajinovićem. Nista - odrace Kukuskin bilo koga od njih dvojice...
November 29, 20213 yr 23 minutes ago, Arkadija said: Ohoho, braća Rusi nas pogurali dalje. šta mi tamo možemo da učinimo sa Lajovićem i Krajinovićem. bukvalno ništa
November 29, 20213 yr Sada samo treba smanjiti ocekivanja. Samar od Nemacke je odlicna opomena da se ne treba zaletati previse. Sta god da urade - super.
November 29, 20213 yr Nista - odrace Kukuskin bilo koga od njih dvojice...kamo sreće da je Kukuškin, Bublik je prvi reket KazakstanaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 29, 20213 yr 2 minutes ago, mlatko said: kamo sreće da je Kukuškin, Bublik je prvi reket Kazakstana Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Valjda ide prvi reket - na prvi reket. A drugi na drugog??? Posto se igraju samo dva singla. Edited November 29, 20213 yr by Sandugp
November 29, 20213 yr 4 minutes ago, Ras said: Bublik će odrati oba naša singla i dubl! svih 11 meceva sa 114:57
November 29, 20213 yr Valjda ide prvi reket - na prvi reket. A drugi na drugog??? Posto se igraju samo dva singla.Naišao sam na neke (izgleda zastarele) informacije kod žabara... jeste Novak prvi reket posle Tima a i Struff je trenutno bolji od Koepfera. Izgleda da si u pravuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 29, 20213 yr 1 hour ago, Sandugp said: Valjda ide prvi reket - na prvi reket. A drugi na drugog??? Posto se igraju samo dva singla. tako je