Jump to content

Fed & Davis Cup

Featured Replies

da ne budemo arogantni ali 5-0 je realna opcija uprskos nepredvidivom Tipsi

Realno ne vidim kako ce neki od onih slovaka da dobije tipsu na brzoj podlozi ... sem ako ovaj ne bude zurio na neki quest.

Ne dati mu da chita knjige i na konju smo.

Slovaci dobijaju bez problema...tipujem 4-1.

• 2 weeks later...

Planira li neko ici u ruznu Bratislavu ?

• 1 month later...

Ne znam da li ste culi, ali Obradovic je za mec protiv Slovaka pozvao kao rezervu Noletovog mladjeg brata Marka :lol:

Ne znam da li ste culi, ali Obradovic je za mec protiv Slovaka pozvao kao rezervu Noletovog mladjeg brata Marka :lol:
To je, izgleda, postao uslov igranja u reprezentaciji. Mislim da bi trebalo pruziti sansu Troickom u singlu, nalazi se u boljoj formi od Janka.
Zar nije pozvan Filip Krajinovic? :unsure:

sramota je sto je selektor pozvao noletovog brata. dimitrije tasic ga je odrao u finalu juniorskog prvenstva srbije 6-0 6-1! btw, dimitrije je iz vladicinog hana :)

Tipsa ne igra

Izdajaaaaaaaaa!!! angry.gif Nista strasno. Troicki je u opasnoj formi u zadnje vreme, pa ne bi trebalo da bude problema.

Janko se ipak prikljucio ekipi u Bratislavi i odradio trening sa ostalim igracima posto je dobio dozvolu lekara da moze da igra