Arkadija Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Jel Novak mora da igra za reprezentaciju zbog OI? To mi je jedino logično što se pojavljuje na meču protiv Kazahstana, a još nije zalečio infekciju oka i time rizikuje (možda) Američku turneju, gde brani dva trofeja.
CerdicLeboeff Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) Jel Novak mora da igra za reprezentaciju zbog OI? To mi je jedino logično što se pojavljuje na meču protiv Kazahstana, a još nije zalečio infekciju oka i time rizikuje (možda) Američku turneju, gde brani dva trofeja. Мислим да мора испунити неку квоту мечева у Дејвис купу, да би ишао на ОИ. Edited March 1, 2016 by CerdicLeboeff
gone fishing Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 ili želi da na početku sezone obezbedi opstanak u svetskoj grupi kako ne bi morao da se cima na jesen, nešto kao prošle godine
renne Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Jel Novak mora da igra za reprezentaciju zbog OI? To mi je jedino logično što se pojavljuje na meču protiv Kazahstana, a još nije zalečio infekciju oka i time rizikuje (možda) Američku turneju, gde brani dva trofeja. Postoji kvota
mlatko Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Kvalifikovan je Nole, mislim da nece igrati https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer_Olympics_%E2%80%93_Qualification
hausmaistor Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 (edited) Pa sta ste ocekivali, Viktor je samo 50 mesta iznad ovog. Treba najmanje 100 da pobeda bude osigurana. Malo realnosti molim. Edited March 4, 2016 by hausmaistor
Max Morlock Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ode i drugi. Jbg. Bolji su... i ladno će nas izbace Kazahstanci iz DC. sent...using...
Max Morlock Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 ...i ne znam što ga forsiraju u istom. Kao da će protivnicima same gaće da spadnu kad ga vide. Blamira se bzvz. sent...using...
Recommended Posts