March 1, 20169 yr Jel Novak mora da igra za reprezentaciju zbog OI? To mi je jedino logično što se pojavljuje na meču protiv Kazahstana, a još nije zalečio infekciju oka i time rizikuje (možda) Američku turneju, gde brani dva trofeja.
March 1, 20169 yr Jel Novak mora da igra za reprezentaciju zbog OI? To mi je jedino logično što se pojavljuje na meču protiv Kazahstana, a još nije zalečio infekciju oka i time rizikuje (možda) Američku turneju, gde brani dva trofeja. Мислим да мора испунити неку квоту мечева у Дејвис купу, да би ишао на ОИ. Edited March 1, 20169 yr by CerdicLeboeff
March 1, 20169 yr ili želi da na početku sezone obezbedi opstanak u svetskoj grupi kako ne bi morao da se cima na jesen, nešto kao prošle godine
March 1, 20169 yr Jel Novak mora da igra za reprezentaciju zbog OI? To mi je jedino logično što se pojavljuje na meču protiv Kazahstana, a još nije zalečio infekciju oka i time rizikuje (možda) Američku turneju, gde brani dva trofeja. Postoji kvota
March 1, 20169 yr Kvalifikovan je Nole, mislim da nece igrati https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2016_Summer_Olympics_%E2%80%93_Qualification
March 4, 20169 yr Pa sta ste ocekivali, Viktor je samo 50 mesta iznad ovog. Treba najmanje 100 da pobeda bude osigurana. Malo realnosti molim. Edited March 4, 20169 yr by hausmaistor
March 5, 20169 yr Ode i drugi. Jbg. Bolji su... i ladno će nas izbace Kazahstanci iz DC. sent...using...
March 5, 20169 yr ...i ne znam što ga forsiraju u istom. Kao da će protivnicima same gaće da spadnu kad ga vide. Blamira se bzvz. sent...using...