Tsai Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Vec se dvaput povredio jer je direktno sa nekog turnira isao da igra DC, ne znam sta jos treba da se dogodi pa da ljudi skontaju sta je ipak prioritet
duda Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Tim je malo jači, ne može jedan jedini meč da dobije kad Novak ne igra; po svoj prilici bi i ovde morao igrati oba svoja meča i verovatno dubl. +1 ni fed se nije mlatio sa dc, sve dok se nije pojavio drugi čovek, tj. dok sten nije postao the man tako i novak dok je imao sa kim da igra, on je i igrao
levi Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Ima s kim da igra, Troicki može da dobije jednu. A i ako ne dobije, može da se izgubi, nije sramota izgubiti Sramota je da se jedni šalju tamo da se brukaju, a drugima su oštri kamenčići na plaži, pa moraju da obuju papuče
Time Crisis Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ima s kim da igra, Troicki može da dobije jednu. A i ako ne dobije, može da se izgubi, nije sramota izgubiti Pa eto, izgubila su sva trojica i nije sramota, u čemu je problem.
levi Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 U tome što su unapred predali 1/4 finale dc. Neozbiljno
duda Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ima s kim da igra, Troicki može da dobije jednu. A i ako ne dobije, može da se izgubi, nije sramota izgubiti Sramota je da se jedni šalju tamo da se brukaju, a drugima su oštri kamenčići na plaži, pa moraju da obuju papuče pa eto, kažeš i sam, otišli da se brukaju, dakle nema sa kim da igra protivurečiš sam sebi, zbilja
harper lee Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Koga, bre, boli djokovic za Davis Cup? Uzeli smo ga jednom da se upisemo na Salataru i sad klinci neka igraju. Nije trebalo ni Viktor da ide.
renne Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Kvitova povela, pa Šarapovljejevljeva izjednačila Dva odlična meča
Recommended Posts