March 8, 201510 yr Da, iskoristio je mislim 12. meč loptu. :) Da nije dobio verovatno bi se povukao iz tenisa, bar na neko vreme. :p
March 10, 201510 yr Smor. Idu u Argentinu na sljaku posle Vimbldona. Ovi ce biti odmorni + drasticna promena podloge
March 10, 201510 yr Ako izuzmemo Novaka, biće odmorni i naši, sigurno da Troicki&Co neće ništa uraditi na Vimbldonu niti na travi generalno. A i Novak, ako uzme W može u Argentinu i kao turista što se mene tiče. :p
March 10, 201510 yr Meni je nekako draže kad ne igraju ovde, hvata me panika od pompe koja se pravi kad smo domaćini.
March 10, 201510 yr Meni je nekako draže kad ne igraju ovde, hvata me panika od pompe koja se pravi kad smo domaćini. cini mi se da se vise ne pravi tolika pompa oko tenisa i davis cupa. i sad kad su gostovali hrvati bilo je propraceno kao da igramo sa gruzijom. mene iskreno zabole za davis cup nakon titule. ono, kul je ako odemo sto dalje ali me vise interesuje novak i njegova karijera i ako treba nesto da se zrtvuje onda je to reprezentacija.
March 17, 201510 yr Samo je pitanje koliko to njemu znači/ prija.. Da sebi ne uvrti u glavu da je Argentina prioritet a RG i Wim nešto usputno što je već i osigurano. Posle DK ide Kanada jelda?
April 17, 201510 yr Sutra protiv Paragvaja Edit: Jovana neće igrati, povređena je Edited April 17, 201510 yr by renne
April 18, 201510 yr turi ovo u spoiler drugi put, ima nas ovde starijih ljudi, oces srcka da me strefi (ili zena oklagijom) :D