Time Crisis Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Da, iskoristio je mislim 12. meč loptu. :) Da nije dobio verovatno bi se povukao iz tenisa, bar na neko vreme. :p
Tsai Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Smor. Idu u Argentinu na sljaku posle Vimbldona. Ovi ce biti odmorni + drasticna promena podloge
Time Crisis Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ako izuzmemo Novaka, biće odmorni i naši, sigurno da Troicki&Co neće ništa uraditi na Vimbldonu niti na travi generalno. A i Novak, ako uzme W može u Argentinu i kao turista što se mene tiče. :p
svashtabezneshto Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Meni je nekako draže kad ne igraju ovde, hvata me panika od pompe koja se pravi kad smo domaćini.
189- Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Meni je nekako draže kad ne igraju ovde, hvata me panika od pompe koja se pravi kad smo domaćini. cini mi se da se vise ne pravi tolika pompa oko tenisa i davis cupa. i sad kad su gostovali hrvati bilo je propraceno kao da igramo sa gruzijom. mene iskreno zabole za davis cup nakon titule. ono, kul je ako odemo sto dalje ali me vise interesuje novak i njegova karijera i ako treba nesto da se zrtvuje onda je to reprezentacija.
mlatko Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Samo je pitanje koliko to njemu znači/ prija.. Da sebi ne uvrti u glavu da je Argentina prioritet a RG i Wim nešto usputno što je već i osigurano. Posle DK ide Kanada jelda?
Timmy Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Mogu mu se neke stvari zameriti, ali svakako ne to da je lud :)
renne Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) Sutra protiv Paragvaja Edit: Jovana neće igrati, povređena je Edited April 17, 2015 by renne
aram Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 turi ovo u spoiler drugi put, ima nas ovde starijih ljudi, oces srcka da me strefi (ili zena oklagijom) :D
Recommended Posts