March 6, 201510 yr Bozoljac se prilično raspao u poslednje vrijeme. Mislim da će Novak opet na teren i da ćemo izgubiti to. Strašno bi nam značilo da nađemo nekog dubl specijalistu među ovim mlađim igračima, bar dok Novak bude imao volju da igra ovo takmičenje. A takvog nema ni na vidiku. Edited March 6, 201510 yr by keitel
March 6, 201510 yr a da li je duci na klupi ? Nisam ga vidio, u svakom slučaju, Bozoljac je prijavljen. A on tek i ne igra dubl, čini mi se.
March 6, 201510 yr Žao mi malog... Jbg valjda tako treba pa da poszaneš veliki. i meni a pride me iritira i ova budala od komentatora pet puta ponavlja kako je mali pognuo glavu pa koji skot mora da budeš pa da to takvim likujućim tonom naglašavaš ed. a viktor sledeći put kada se sretne sa bornom, neće se lepo provesti sada ga vadi razlika u snazi i kondiciji Edited March 6, 201510 yr by dùda
March 6, 201510 yr i meni a pride me iritira i ova budala od komentatora pet puta ponavlja kako je mali pognuo glavu pa koji skot mora da budeš pa da to takvim likujućim tonom naglašavaš Žao mi je što ne mogu da slušam mučenog Miću Dušanovića na HRT2, nije mu lako danas.
March 6, 201510 yr saće viktor d'okrene pucnjava u ns nisu normalni Edited March 6, 201510 yr by dùda
March 6, 201510 yr pucnjava u ns mene blam U mom kraju se ne puca, to mora da su neki dođoši tamo Imao je Viktor više sreće nego pameti :)
March 6, 201510 yr U mom kraju se ne puca, to mora da su neki dođoši tamo Imao je Viktor više sreće nego pameti :) Ako nemaš dokaz da je karbit ja bih te banovao. -_-
March 6, 201510 yr Prilog o Nikolićevoj (valjda je sa unucima) poseti ekipi. Kakve smrknute face svih u reprezentaciji.
March 6, 201510 yr ma imao je viktor više snage od malogtm Jasna stvar. Tenis u tri dobijena seta je sasvim drugi sport.
March 6, 201510 yr Nisam ga vidio, u svakom slučaju, Bozoljac je prijavljen. A on tek i ne igra dubl, čini mi se. Zar nije Krajinovic prijavljen??? Otkud sad Bozoljac?