keitel Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) Bozoljac se prilično raspao u poslednje vrijeme. Mislim da će Novak opet na teren i da ćemo izgubiti to. Strašno bi nam značilo da nađemo nekog dubl specijalistu među ovim mlađim igračima, bar dok Novak bude imao volju da igra ovo takmičenje. A takvog nema ni na vidiku. Edited March 6, 2015 by keitel
keitel Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 a da li je duci na klupi ? Nisam ga vidio, u svakom slučaju, Bozoljac je prijavljen. A on tek i ne igra dubl, čini mi se.
wall Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Žao mi malog... Jbg valjda tako treba pa da poszaneš veliki.
duda Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) Žao mi malog... Jbg valjda tako treba pa da poszaneš veliki. i meni a pride me iritira i ova budala od komentatora pet puta ponavlja kako je mali pognuo glavu pa koji skot mora da budeš pa da to takvim likujućim tonom naglašavaš ed. a viktor sledeći put kada se sretne sa bornom, neće se lepo provesti sada ga vadi razlika u snazi i kondiciji Edited March 6, 2015 by dùda
ajgor Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 i meni a pride me iritira i ova budala od komentatora pet puta ponavlja kako je mali pognuo glavu pa koji skot mora da budeš pa da to takvim likujućim tonom naglašavaš Žao mi je što ne mogu da slušam mučenog Miću Dušanovića na HRT2, nije mu lako danas.
189- Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 mico je sasvim ok. najbolji teniski komentator na ovim prostorima
duda Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) saće viktor d'okrene pucnjava u ns nisu normalni Edited March 6, 2015 by dùda
Time Crisis Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 pucnjava u ns mene blam U mom kraju se ne puca, to mora da su neki dođoši tamo Imao je Viktor više sreće nego pameti :)
wall Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 U mom kraju se ne puca, to mora da su neki dođoši tamo Imao je Viktor više sreće nego pameti :) Ako nemaš dokaz da je karbit ja bih te banovao. -_-
svashtabezneshto Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Prilog o Nikolićevoj (valjda je sa unucima) poseti ekipi. Kakve smrknute face svih u reprezentaciji.
harper lee Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 ma imao je viktor više snage od malogtm Jasna stvar. Tenis u tri dobijena seta je sasvim drugi sport.
werbatim Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Nisam ga vidio, u svakom slučaju, Bozoljac je prijavljen. A on tek i ne igra dubl, čini mi se. Zar nije Krajinovic prijavljen??? Otkud sad Bozoljac?
Recommended Posts