March 6, 201510 yr viktor bi ovo morao da dobije bez obzira na talenat malogtm tj. na iskustvo ako ništa drugo
March 6, 201510 yr Koje iskustvo... u Dejvis kupu osim one čuvene pobede je najčešće podbacivao. Biće ovde gusto. :)
March 6, 201510 yr pa generalno iskustvo neko ijao, to rekoh i ugledah 0:40 ed. ništa, sad da se uzdam u izdržljivost viktor je inače jak k'o konj Edited March 6, 201510 yr by dùda
March 6, 201510 yr Srbija dobija ovaj meč samo ukoliko Ćorić do kraja istog zatraži srpski azil i državljanstvo te se rezultat računa kao pobeda za Srbiju. Edit: sumnjam da će Troicki uzeti i gem u trećem. Sent from my ZP990+ using Tapatalk Edited March 6, 201510 yr by Max Morlock
March 6, 201510 yr Više bih poena ja osvojio jebeš mi sve. Aj da ne preterujemo bolje je Mate igrao protiv Novaka.
March 6, 201510 yr Imamo sreću da Dodig nije došao, dobili bi nas u dublu, a vjerovatno bi i on dobio ovakvog Troickog. O Čiliću da ne govorimo.
March 6, 201510 yr Joj, koji je mega debil ovaj Troicki. Čak i izgrađen poen on zabija u mrežu. Ali, fala bogu, dobi nekako treći set. Inače, Borna mi je potpuno simpatičan, lepo igra, ako pređe bez velikih potresa među velike igrače, ima potencijal da bude zvezda.
March 6, 201510 yr koga je naš vajni dodavač peškira imenovao za dubl ? tj. ne bi nikako bilo dobro da to bude troicki, kakogod da se završi ovaj meč a vidim da je bozoljac spreman i nabrijan :D