February 8, 201510 yr Cenim da ne može da komentariše kako joj je na SI, ali fakat je da joj je blog bio nekako bolji od kolumni, mislim imao je ličnu notu pisanja, kolumna je malo upeglana, novinarskija, sterilnija.
February 8, 201510 yr Cenim da ne može da komentariše kako joj je na SI, ali fakat je da joj je blog bio nekako bolji od kolumni, mislim imao je ličnu notu pisanja, kolumna je malo upeglana, novinarskija, sterilnija. Barem je podcast sa Benom Rothenbergom, No challenges remaining, veoma neupeglan, podseca vise na ranije stvari.
February 9, 201510 yr Aleksandra Krunić je na turu od 2008-e. Ili si mislio na Ivanu Jorović? Mala plava mrgodna?
February 9, 201510 yr Biće da si mislio na Krunićku. Nisi jedini, iz nekog razloga ljudi nju i dalje doživljavaju kao nekog ko tek treba da krene da se bavi seniorskim tenisom, a ona profi već sedam godina.
February 10, 201510 yr Sa Paragvajem u Srbiji za popunu WG II :) To moze i ovaj sastav, cak i kad bi bio dodatno oslabljen...
February 11, 201510 yr Ove su igrale poslednji mec: Veronica Royg - trenutno 170. na WTA (najbolji plasman 120. mesto) Montserrat Gonzalez - 239. na WTA Camila Campiz - 759 na WTA Sara Gimenez - 763 na WTA Edited February 11, 201510 yr by Tinman
March 6, 201510 yr Bacila sam pogled na meč Đokovića i Delića i vidim Dušana Vemića među ljudima oko klupe. Jel je on kao igrač tu ili kao fikus?
March 6, 201510 yr Ne znam hoće li negde u medijima biti pomenut manji skandal na otvaranju. Obe himne je trebalo da otpeva dvadesepetočlani hor koji je jutros po dogovoru sa organizatorima uredno stigao iz Beograda, da bi ih po izlasku na teren obezbeđenje bez previše objašnjavanja udaljilo, a himne su puštene sa trake.
March 6, 201510 yr Dobar Đoković, nije ni Mate loše odigrao, nisam siguran da bi ga Troicki lako dobio... nadam se da neće uprskati svoj meč uzgred, Ćorić nije naivan nimalo. :) Bacila sam pogled na meč Đokovića i Delića i vidim Dušana Vemića među ljudima oko klupe. Jel je on kao igrač tu ili kao fikus? Fikus
March 6, 201510 yr Author Nadam se da će uprskati. Ukupna pobeda valjda ne dolazi u pitanje, može opušteno da se navija za malog Ćoru
March 6, 201510 yr Nadam se da će uprskati. Ukupna pobeda valjda ne dolazi u pitanje, može opušteno da se navija za malog Ćoru Pa sad, ako Ćorić dobije, u dublu će biti 50-50, a ako Hrvati dobiju dubl, onda će Troicki da igra odlučujući meč, nije ovde još ništa sigurno. :) Edited March 6, 201510 yr by Time Crisis