February 6, 201510 yr nisam odavno i nemam pojma nema je više nigde ed. kad kažem nigde, ne mislim na rl, daleko bilo mislim, nigde po forumima Edited February 6, 201510 yr by dùda
February 7, 201510 yr Author http://sporttouch.net/CamScore/%28S%28rbymfdyak1xki5khiiojks4d%29%29/VideoScoreboard.aspx?ID=17
February 7, 201510 yr dobise ove :o Jorovic odlicna ceo turnir, devojcica stvarno ima potencijala... ali Krunicka je cudo. lepo kazu, otrov se pakuje u malim bocicama :D
February 7, 201510 yr pa nije bilo baš očekivano ja sam pre 2 dana mislila da za hrvatice igra tomljanovićka, zato sam mislila da će biti maltene nemoguće a i ko bi od jorovićke očekivao ovakve partije, ona je valjda oko 300-tog mesta Edited February 7, 201510 yr by dùda
February 7, 201510 yr mislim da nisu svi papiri finisirani... koliko znam ona je negde na jesen uzela drzavljanstvo, i treba ocekivati da od ove godine pocne da igra pod AUS zastavom i na GS... da li vec na RG, ili tek od USO, ne znam, ne razumem se bas u te procedure.
February 8, 201510 yr Svojevremeno je baja koji je pisao blog FortyDeuce pisao hvalospeve Krunićevoj i Bojani Jovanovski, čini mi se kada smo naprašili favorizovane Slovakinje u Fedu. Ne znam hoće li i sada neđto prozboriti, vidim da nanovo piše posle duže pauze.