duda Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 (edited) nisam odavno i nemam pojma nema je više nigde ed. kad kažem nigde, ne mislim na rl, daleko bilo mislim, nigde po forumima Edited February 6, 2015 by dùda
levi Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 http://sporttouch.net/CamScore/%28S%28rbymfdyak1xki5khiiojks4d%29%29/VideoScoreboard.aspx?ID=17
FPLS Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Prvi put gledam Ivanu, opasna je, bice nesto od nje :)
freakns Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 dobise ove :o Jorovic odlicna ceo turnir, devojcica stvarno ima potencijala... ali Krunicka je cudo. lepo kazu, otrov se pakuje u malim bocicama :D
Arkadija Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Jel ovo bilo neočekivano? Mislim, naše su zasluženo prošle dalje?
duda Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) pa nije bilo baš očekivano ja sam pre 2 dana mislila da za hrvatice igra tomljanovićka, zato sam mislila da će biti maltene nemoguće a i ko bi od jorovićke očekivao ovakve partije, ona je valjda oko 300-tog mesta Edited February 7, 2015 by dùda
freakns Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Tomljanovic je uzela australijsko drzavljanstvo i nece igrati za Hrvatsku...
duda Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 nisam znala još joj stoji cro pored imena na wta sajtu
freakns Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 mislim da nisu svi papiri finisirani... koliko znam ona je negde na jesen uzela drzavljanstvo, i treba ocekivati da od ove godine pocne da igra pod AUS zastavom i na GS... da li vec na RG, ili tek od USO, ne znam, ne razumem se bas u te procedure.
ajgor Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Svojevremeno je baja koji je pisao blog FortyDeuce pisao hvalospeve Krunićevoj i Bojani Jovanovski, čini mi se kada smo naprašili favorizovane Slovakinje u Fedu. Ne znam hoće li i sada neđto prozboriti, vidim da nanovo piše posle duže pauze.
ajgor Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 FortyDeuce je cura :) Kad ne čitam pažljivo, a lepo piše "Who is Courtney" :)
duda Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 FortyDeuce je cura :) i moja prijateljica na fb samo kažem
Recommended Posts