Ros Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 bojim se ako nastavite na tu temu, da bi moglo doci do insinuacija vezanih za rl. zato, manite se :)
Timmy Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 a jbga, bas sam hteo da upitam i ja, nisam znao da je tako dobra da je oko reprezentacije... al nije lepo naravno...
duda Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) bojim se ako nastavite na tu temu, da bi moglo doci do insinuacija vezanih za rl. zato, manite se :) ma nije ovde to u pitanju, ja samo znam da forumašica koju spominjemo nije u teniskoj repki (bila niti će biti), zato mislim da renne ovde govori o nečem drugom možda neko zezanje od ranije koje smo, tj. koje sam ja zaboravila ed. il' će biti da je renne nešto pobrk'o :D Edited February 5, 2015 by dùda
duda Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) ama evo ja ću da objasnim pošto vidim ovde vlada stra' elem, onomad neki ovde spekulisali da je afterburner vojka (vojislava lukić), koja se tada nešto kao bila penzionisala od tenisa, pa kao sada piskara po forumu elem, svima je bilo jasno da je zezanje jerbo gde bi vojka pisala onakve stručne tekstove, to bi bio čist sf znači nije bilo odavanje rl podataka ni u najavi e sad ni vojka se bogme nije penzionisala, eno je u ekipi, samo nije igrala već benčuje ed bilo je i naklapanja da je aftb jelena genčić, dakle išlo se u totalne kontraste jer je dotična forumašica baš bila zaintrigirala forumski svet svojim pisanjem a i drčnim nastupom Edited February 5, 2015 by dùda
gone fishing Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 ja pomislih ječmenica mlada selektorkinja ^_^
duda Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 krunićka nekako izborila prvi set u tb, ali sad će u drugom da pukne sa nulom, reklo bi se verovatno je kondicija u pitanju, jer je u prvom sasvim lagodno držala svoj servis
duda Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 aleksandra ipak izborila pobedu u tb trećeg, iako je drugi izgubila sa nulom dakle, pobeda i protiv mađarske sutra imaju dan pauze, ne znam protiv koga će u subotu, valjda protivc pobednika grup d a to je ili hrvatska ili belgija, u oba slučaja prilično nemoguća misija za naše
bigvlada Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Od svih naših teniserki Aleksandra Krunić mi jedina izgleda da ima taj ubliački instinkt, kombinovan sa inatom (neću da se predam :)). Biće jako zanimljivo gledati je na turu za par godina.
keitel Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Aleksandra Krunić je na turu od 2008-e. Ili si mislio na Ivanu Jorović?
Mil@n Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Dudo, deluje da si u kontaktu sa AB, što nas je napustila? :(
Recommended Posts