Lead Farmer Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Probudio se choker u Duciju, 1-1 u setovima, bice smehotresa.
Arkadija Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 A što Troicki nije igrao u baražu sa Indijom?
Arkadija Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ah, sada vidim i sama. U pitanju je turnir u Republici Srpskoj, koji je i osvojio. Znači stavio je svoj lični cilj iznad dobrobiti reprezentacije, koja će po svojoj prilici, sledeće godine igrati u zoni.
Timmy Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 I Davis kup nosi bodove. Ne verujem da je to u pitanju i ne znam cemu odmah takav zakljucak.
Time Crisis Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ah, sada vidim i sama. U pitanju je turnir u Republici Srpskoj, koji je i osvojio. Znači stavio je svoj lični cilj iznad dobrobiti reprezentacije, koja će po svojoj prilici, sledeće godine igrati u zoni. Svašta. Troicki se tek vratio u igru i još uvek pronalazi formu, Lajović i ostali su standardni i tu su sve vreme i logično je da igraju.
Arkadija Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Samo mislim da je Troicki i bez forme, bolji igrač od ove dvojice. I da bi dobili Indijce mnogo lakše. Samo toliko.
Kreator Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Samo mislim da je Troicki i bez forme, bolji igrač od ove dvojice. I da bi dobili Indijce mnogo lakše. Samo toliko. a zašto nije igrao đoković? barem jedan meč? otresao bi ih kao sline, ovako imamo prilično realne šanse da ispadnemo u "drugu ligu". Edited September 14, 2014 by BlackGeorge
Timmy Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 I da ispadnemo, pa sta. Draze mi je kad Viktor uzme Banja Luku, ili Lajovic udje u 1/8 finala na nekom velikom turniru nego da ne ispadnemo u Davis kupu;
Arkadija Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 jest vala,sto da se smaramo igrajuci sa Spancima, Francuzima i sl. kad mozemo sa Moldavijom, Kamerunom,Egiptom. Послато са U8815 користећи Тапаток 2
levi Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Meni je najdraže da čovek koji je pao godinu zbog dopinga ne igra za reprezentaciju
Time Crisis Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Samo mislim da je Troicki i bez forme, bolji igrač od ove dvojice. I da bi dobili Indijce mnogo lakše. Samo toliko. Lajović je dogurao do četvrtog kruga RG ove godine, a Troicki je u Italiji izgubio od Krajinovića. Lako je sad biti pametan, ali da je odigrao u Indiji i izgubio, onda bi tek bilo drvlje i kamenje, ko je Troickog tamo poslao. :) Inače ako ova četvorica ne mogu bez Đokovića da pobede Indiju, onda i bolje da izgube, jedan igrač ne može sam osvojiti Dejvis kup, to smo videli prošle godine, Đoković dobio svoja dva meča, a Česi lagano pregazili ostalu trojicu.
Recommended Posts