Time Crisis Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Valjda svi mecevi odigrani u DK se boduju. Kad je rezultat vec resen moze se ne igrati zadnji mec ili dan, ako to odgovara, samo ne znam kako ti dogovori funkcionisu.Ne boduju se:b) ATP ranking points are awarded for performances in live rubbers. Points will not be awarded for dead rubbers. http://www.daviscup.com/en/rankings/atp-ranking-points.aspx
mlatko Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Zato se lako dogovore da ne igraju..hvala na ispravci
renne Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Dolonc upravo dokazuje da je 5:1 najopasniji rezultat Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
mlatko Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 lepa ova Dolonc, a ume i dudarašteta što je brejknuta, 4-2 u trećem setu
Timmy Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 lepa ova Dolonc Ti ovo ozbiljno? Sta ti je razlicit ukus :o
renne Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Protiv Rumunije za opstanak, najebali smo. Inače meni nije lepa Dolonc, ali da je zgodna, zgodna je
keitel Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Nekoliko nevjerovatnih rezultata juče u dejvis kupu a hajlajt su mi ipak Francuzi koji gube 2-0 od njemačke reprezentacije u sastavu Kamke, Gojovčik, Štruf i Begeman.
duda Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) italijanski klaun vodi 2:0 u setovima protiv namrgođenog škota navijam za škota. ajmo endi, nećeš valjda od ovog lakrdijaša da izgubiš ed. i izgubi i to u prvom gemu u kome je servirao za opstanak. ccc, glava mu je u bunaru, definitivno Edited April 6, 2014 by dùda
mlatko Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ostao relativno lak posao za Seppija, neka ih, u polufinalu sa Kzh ili Sui
Ros Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) rodzer bi lagano mogao zadaviti staneta. :D imaju kazahstan i italiju do finala, i onda stane izgubi prvi mec, i evo gubi i u drugom 0:1. Edited April 6, 2014 by Ros
freakns Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 povratio se malo, 1-1 u setovima, ima prednost i u trecem... ali mislim da bi ga bukvalno u top stavio Federer da izgubi ovo :D
Recommended Posts