February 4, 201411 yr Valjda svi mecevi odigrani u DK se boduju. Kad je rezultat vec resen moze se ne igrati zadnji mec ili dan, ako to odgovara, samo ne znam kako ti dogovori funkcionisu.Ne boduju se:b) ATP ranking points are awarded for performances in live rubbers. Points will not be awarded for dead rubbers. http://www.daviscup.com/en/rankings/atp-ranking-points.aspx
February 8, 201411 yr Dolonc upravo dokazuje da je 5:1 najopasniji rezultat Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
February 11, 201411 yr Protiv Rumunije za opstanak, najebali smo. Inače meni nije lepa Dolonc, ali da je zgodna, zgodna je
April 5, 201411 yr Nekoliko nevjerovatnih rezultata juče u dejvis kupu a hajlajt su mi ipak Francuzi koji gube 2-0 od njemačke reprezentacije u sastavu Kamke, Gojovčik, Štruf i Begeman.
April 6, 201411 yr italijanski klaun vodi 2:0 u setovima protiv namrgođenog škota navijam za škota. ajmo endi, nećeš valjda od ovog lakrdijaša da izgubiš ed. i izgubi i to u prvom gemu u kome je servirao za opstanak. ccc, glava mu je u bunaru, definitivno Edited April 6, 201411 yr by dùda
April 6, 201411 yr rodzer bi lagano mogao zadaviti staneta. :D imaju kazahstan i italiju do finala, i onda stane izgubi prvi mec, i evo gubi i u drugom 0:1. Edited April 6, 201411 yr by Ros
April 6, 201411 yr povratio se malo, 1-1 u setovima, ima prednost i u trecem... ali mislim da bi ga bukvalno u top stavio Federer da izgubi ovo :D