Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted (edited)

lepo.a novak na kopu.a i bolje mu je da ne dolazi, videli smo kako to izgleda kad je one man showed.ne mogu da nađem tu vest u blicued.ed.našla

Edited by duda
Posted

nekako mi je smešno da Nole ne dođe, nadam se da će promeniti odluku. ne toliko zbog rezultata i mečeva, više zbog te neke domaćinske uloge koja mu u ovakvom trenutku pripada. Jel Tipsa povređen ili zbog bebe ne igra?

Posted

Tipsarević je povređen, Đoković nema šta da traži uz Lajovića i Krajinovića

Posted

Sad videh da je stigao i Rodžer Federer. Pa, ovo će biti surovo i brutalno. Ako na kraju izborimo opstanak u svetskoj grupi, biće to podvig.

Posted
Tipsarević je povređen, Đoković nema šta da traži uz Lajovića i Krajinovića
slažem se, nadam se da ima šanse da bude tu i podrži klince barem iako nema mnogo smisla da dođe a ne igra...Tipsina povreda mi više liči na porodiljsko odsustvo ali to je njegov život.
Posted

Dobra šansa za Krajinovića i Lajovića da steknu malo iskustva, meč bi imao isti ishod i sa Đokovićem i bez njega.

Posted

polako daleko je septembar i playoff, do tada se vraća viktor, tipsa će se valjda oporaviti, nego lukav li je plačko, osetio je priliku da uzme i ovaj pehar sada kada je stanimal konačno psihički i igrački sazreo...

Posted
Tipsina povreda mi više liči na porodiljsko odsustvo ali to je njegov život.
Ne verujem, Tipsarević je muku mučio i mnogo pre nego što je postao otac, negde od prošle godine u ovo vreme nije mogao da sastavi dve pobede i dva dobra meča.
Posted

kakav tuš.trebalo je novak da se prijavi pa da odustane poslednji dan, ne bi federer ima vremena da dođea ko zna, možda bi došao i u tom slučaju.meni je logično da je došao jer imaju dobru šansu ove godine i zbilja bi bilo šteta da je propuste.a vavrinka je posle uspeha na ao ispražnjen na svaki mogući način i još je skoro doputovao, ne bi mu bilo lako samom i ko zna kako bi se završilo bez federeraovako, i kada bi novak došao, teško bi mogli nešto da uradimo, jer su fed i vava odličan dubl, a svako od njih sigurno može da dobije po 1 mečne vidim svrhu da se novak upušta u ovo.

Posted

novak definitivno ne dolazidrago mi je zbog togai da, kakve su sad to žalopojke da ispadamo iz svetske grupe ako izgubimo ovaj meč ?naravno da ne ispadamo