Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

Nemamo nikakve šanse, naš dubl ne može da pobediSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted

taj rad... ako hocemo dobiti, NJole mora dobiti obe i da uzmemo jos jedan singl

Posted

Jes, baš neko može da pobedi lepog RadošaSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted

Kad mogli Ziki i Ika da pobede u Kanadi pobedice i ovde.

Posted

U kojoj kanadi?Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted
U kojoj kanadi?Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
kako kojoj? pa srpskoj.
Posted

Ja sam mislio da je ovo za Janka neki pokušaj taktičkog zavaravanja protivnika, ali s obzirom da on zaista ne trenira, nisam pametan šta nam je činiti. Lajović je naš sledeći igrač u singlu, a on nema nikakve šanse ni protiv jednog češkog igrača.

Posted
Jes, baš neko može da pobedi lepog RadošaSent from my GT-N7100 using Tapatalk
nije samo Sexy tu... i Berdych je odlican dubl igrac. retko su njih dvojica gubili meceve...
kako kojoj? pa srpskoj.
linija virovitica karlovac karlobag otava montreal?
Posted

A cekajte pobeda Zikija i Dusana usred Merike protiv BB? Ja verujem da imamo dubl koji donosi poen

Posted (edited)

Dupli

Edited by mlatko
Posted

Ja nešto ne mogu da se nateram da verujem u to. Koja gre'ota što nemamo drugog sing igrača

Posted
Sad sam pročitala da je gotovo izvesno da Džanko neće igrati u finalu zbog povrede pete. Koja je sada opcija za drugog singl igrača?Nije da sam gajila velike nade u pogledu pobeda koje bi ostvario Džanko, ali da li su sa ovim naše šanse skroz umanjene?Ako Novak oba puta pobedi u singlu, onda dubl treba da ponovi čudo i pobedi češki dubl. :(
Ko god da je drugi singl igač definitivno su nam šanse dobrano umanjene, ili dubl d'uradi nešto ili taj drugi singl da odigra neko ludilo :)