Miljenko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Dobro je. Najopasniji rezultat mu ipak nije dosao glave.
Arkadija Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Dobro, bilo je čupavo, ali se srećno završilo
harper lee Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Porodi se i ovo levo smetalo od tenisera, ali ne pre nego sto je svima pokidao gomilu zivaca. Morace mnogo bolje u finalu, jer od dubla tesko da mozemo ocekivati treci poen.
Max Morlock Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Srećom da Džanko nije mogao toliko da se ukenja koliko je Pospišil pacer... a bilo je blizu ;)
Čutura Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ovo zapravo uopste nije bilo toliko lose koliko sam ocekivao, dzabe sam se psiicki spremao :Djankela terminator :D
Max Morlock Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Rekoh sebi da ću da pustim ovo ako Džanko pobedi... pa da podelim: :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=RZOPte4hlqE&noredirect=1
renne Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Česi se već, u najavi, žale kako će biti loša atmosfera koju prave "ne teniski, nego fudbalski navijači"
Time Crisis Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 A oni su zlatni primer fer pleja :P Bolje da ćute :)
duda Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 šačica njihovih je (na našu sramotu), glasnija od cele arenenije mi doduše jasno kako, jer bila sam na licinom mestu kada smo igrali sa njima te 2010-te i drala sam se i lupama onim palicam koliko sam moglaal' oni ubili sa onim dobošarimavidim da su se i naši sada opametilinajbolje bi bilo da dođe ceo tim dobošara, ko onomad kad smo terali onogatm
Recommended Posts