Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

Na 2:0 rekao ovo će da potraje i pobegao. :DBravo carevi!

Posted (edited)

ja kod 13:12 za braderse otišla na spavanje, reko, bolje su naši igrali dok ih nisam gledala :lolol:kad ono stvarno, jutros ima šta da vidim :fantom:bravo :thumbup:još novakmože da bude gusto, dc je skroz nepredivračunam na noletovo iskustvoed. al' najbolji su mi komentari tipa ''šta zna ika ko su braća brajan'' :lolol:

Edited by duda
Posted
odličan tinjorov teksti da, iki da se daju sve pare :Dpročitah negde da je za prošlu godinu zaradio samo 11 k dolara, a gde su troškovi, a još ima i bebu
Posted
Odličan tekst, a još lepši su komentari ispod. Kod nas se retko sreće, da ostavljači komentara poštuju protivnika i čestitaju im na uspehu.
Posted

Ko je gledao pomenuti meč sa Federerom mogao je i tada da se uvjeri koliko je Bozoljac zapravo talentovan. On je tip igrača koji je suprotan onome što po definiciji nazivamo čoker, što znači da najbolje igra na velikim arenama i u odlučujućim momentima mečeva. Samo mislim da osim motivacije ima i drugi razlog zašto se nije probio bar u prvih sto na svijetu, a to je da na turnirima nema više podloga koje su brze kao ova u Bojsiju.Što se tiče Zimonjića, odigrao je meč karijere kada je reprezentacija u pitanju. Možda ima veze i sa onim mišljenjem da je dubl onoliko jak koliko je jak njegov slabiji član.

Posted
Ko je gledao pomenuti meč sa Federerom mogao je i tada da se uvjeri koliko je Bozoljac zapravo talentovan.
gledalato je bio spektakularan mečfed se na kraju skroz raspilavio i čestitao mu baš od srca,
Posted

ovi dobili Bryante?! :lol: nevera. bravo momci.inace i Kanado dobila Italiju 15-13 u petom za vodjstvo 2-1 (pobednik tog meca igra s pobednikom naseg meca u polufinalu)

Posted
Ko je gledao pomenuti meč sa Federerom mogao je i tada da se uvjeri koliko je Bozoljac zapravo talentovan. On je tip igrača koji je suprotan onome što po definiciji nazivamo čoker, što znači da najbolje igra na velikim arenama i u odlučujućim momentima mečeva.Samo mislim da osim motivacije ima i drugi razlog zašto se nije probio bar u prvih sto na svijetu, a to je da na turnirima nema više podloga koje su brze kao ova u Bojsiju.Što se tiče Zimonjića, odigrao je meč karijere kada je reprezentacija u pitanju. Možda ima veze i sa onim mišljenjem da je dubl onoliko jak koliko je jak njegov slabiji član.
bodo ne misli da je podloga nesto narocito brza, a ni meni nije izgledalo tako ;)
Given the pace of the medium-slow hard court, it’s hard to see either Querrey or Isner scoring the big upset of Djokovic,
Posted
Samo mislim da osim motivacije ima i drugi razlog zašto se nije probio bar u prvih sto na svijetu, a to je da na turnirima nema više podloga koje su brze kao ova u Bojsiju.
Imao je i neke povrede, i to je dovoljno da, zapravo, i nema karijeru vrednu pomena. Na žalost.
Posted

a bilo je i ''janko'' sindroma tuika teniser, lep, zgodan, devojke se ložile, njemu to godilo, nešto malo manekenisao, zahebavao se i eto

Posted

Biće da je najviše do ovog što Duda kaže.

Posted

ziveo decko zivot punim plucima..

Posted

Takoje! A ne kao onaj!Jbg, tesko je ocekivati od mlade osobe u punoj snazi da ne zivi zivot punim plucima kad vec ima mogucnosti za to, ali iz ugla sportiste iz fotelje uvijek mi nekako bude zao talenata koji ostanu neiskoristeni zbog toga (tj. i zbog toga, pored svih ostalih otezavajucih faktora koji uticu da se samo jedan od deset, sto, hiljadu... talenata u potpunosti ostvari)Bilo kako bilo, poslije sinocnje pobjede :Hail:Ika vise nije iz te fioke (neostvarenih), a nadam se da ce mu ovo dati samopouzdanja da uradi i vise u nastavku karijere.