Nesh Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Steta sto ovo ne ode u tajbrejk. Ovako ne mirise na dobro. :(
bergasa19 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dobro je sto gledam bez tona. Ukljucio sam ton na sekund i dobio neopisivu zelju da nesto uradim ovom usranom Mijaljevicu, a to sta bi uradio nema smisla pisati.
Yoda Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dobro je sto gledam bez tona. Ukljucio sam ton na sekund i dobio neopisivu zelju da nesto uradim ovom usranom Mijaljevicu, a to sta bi uradio nema smisla pisati.Plus beskonačno. Neopevani degenerik.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5
Jean-Luc Picard Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Deluje kao da naši ostaju bez snage. Ziki je ipak u godinama a Ika polurekreativac od rođenja deteta.
Tihajeza Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 jedino da se ja vratim da gledam.gledala sam 2 i po seta, a onda sela ovde.
duda Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 šteta sad za ove bpal' nisu imali neku realnu šansu, svi ovi dubl igrači jako loše reterniraju
aram Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 a steta jos veca za one bp u trecem setu, sto dalje mec ide, braca su sve vise u prednosti.
duda Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) da, i što braća vode, to je u svakom gemu spasavanje žive glave Edited April 6, 2013 by duda
SNARC Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Zalili se ljudi da je nas selektor mutav i nepotreban..ne kazem da nije ali ovaj Kurijer je sampion mutavosti
Recommended Posts