Renegade Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jel ovo RTS-u riknula grafika pa prikazuju semafor izmedju poena?! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2Nije ruknula već je kod 6-6 krenuo da broji kao da se igra tb a ne na razliku i verovatno nisu imali kad da promene. U svakom slučaju za poznavanje pravila.
Max Morlock Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Pa šta ima da "pokazuje" lepotu igre nad devojčicom koja je na WTA listi ko zna gde ispod nje.U ovakvim mečevima pokazuje se tako što pobeđuješ a ne što imaš lepe momente i pukneš na kraju.Mislim, koja je poenta u: "Super je Bojana... ima super bekend, super forhend, odlično se kreće... i gubi od nepoznatih"
wall Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Aj, nemoj da ste takvi.Cura je uradila sve što može, igra je povređena...
mlatko Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 nije igra povređena nego je ona povređena igrala
Mil@n Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Realno, mogla je da igra, stvar je prioriteta. Ne mogu da joj zamerim što neće da igra za Srb, ali mogu zato što laže zašto neće da igra za SRB.
renne Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 upravo to, lepo i pošteno kaže neću, i 'ajd zdravo doviđenja, sve kul
freakns Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 upravo to, lepo i pošteno kaže neću, i 'ajd zdravo doviđenja, sve kuleeee, a kada sam je ja opljunuo jer je kenjala za OI u Pekingu, onda je freak bio seronja...... a rekao sam upravo ovo. ako neces da igras, nemoj, niko te nece terati. ali nemoj da mi seres kako ti je tesko na dusi jer ne mozes da igras za Srbiju. realno, za Fed kup me boli levo jaje, mogu i da ukinu takmicenje ja ne bih ni primetio, ali mi se opasno penje na kurac preseravanje kako najbolje voli da sere pod drvo sljive igra za Srbiju, ali eto, nesto je boli u predelu prepona, pa ne moze...
mlatko Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 eno Jelena je bar izgubila... ^_^ ispala je prava srpkinja...ne želim da ih krivim. taj Niš nije baš raskrsnica sveta.. zimi pogotovo. Jelena odustala pa se i ova misli, šta ću ja tamo kad u nedelju treba da budem u Kataru a vučem povredu itd... posao je to, a od Fed kupa nema leba...najlakše je nama kritikovati
freakns Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 aman nije problem sto ne igra. ali kazi "necu" i gotova prica. sta ima da izmislja povrede kog djavola?
mlatko Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ako kaže "neću" to je nekulturno. Ona bi htela ali drugi put, kad bude bolji termin
Jean-Luc Picard Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 ma čak i za to me zabole, neka otkazuje na način kako god želi, njena stvar, ali problem je što ja verujući da ona stvarno ima neku povredu odigravam da će Paszek uzeti bar jedan set i što mi to ruši jedan jako lep tiket, e sa tim već imam problem....
Recommended Posts