InvisibleLight Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 7-7 pffsigurnija je kad izvlaci meč nego kad servira za pobedu. čega se plaši, ne igra finale gren slema
Nesh Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) Koliko li je samo puta pogodila mrezu. Edited February 10, 2013 by Nesh
InvisibleLight Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Koliko li je samo puta pogodila mrezu.e ajde sad, ako ne smogne volje da izgura ovaj brejk mental midget jebolje rangirana, igra pred svojom publikom , ima prednost, sta jos treba?
zoki Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jel ovo RTS-u riknula grafika pa prikazuju semafor izmedju poena?! Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
InvisibleLight Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ne da se Slovakinja.igra sa manje oscilacija, a u proseku su egal (sto pokazuje rezultat)al stabilnija je ipak mentalno, bolje podnosi pritisakkako odmiče, sve više šansi dajem slovakinji
Nesh Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Mislim da je sada gotovo. Mnogo je propustila Bojana.
InvisibleLight Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Mislim da je sada gotovo. Mnogo je propustila Bojana.sa onoliko preglupih greski u kljucnim trenucima sta da ocekujedoduse i slovakinja sad baguje yesce, prpa
Nesh Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) Ovo treba proglasiti za nereseno, pa da se igraju sledeci mecevi. :D Edited February 10, 2013 by Nesh
InvisibleLight Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ovo treba proglasiti za nereseno, pa da se igraju sledeci mecevi. :Dma mucno je za gledatiajde da svaka drzi nivo i svoj servis pa da cekas neciju greskicu koja ce odluciti. ne, ovde totalni logicki haos, ne zna se ko ce kad da padne, servis nije nikakva prednost, totalni lotto, nek dobije ko hoce, zasluzila je i nije
Apollo Creed Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ja mislim da je ovaj nas selektor neki perverznjak.Mislim, nema veze sa ovim davljenjem trenutno, nego kad god ga vidim deluje kao da je izbegao iz Guberevca...
Max Morlock Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Fala qrcu, čehinja je realno bila bolja. Bojana osim neumornog lupanja po loptici ništa nije pokazala.
InvisibleLight Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) pffff. neka jetoliko šansi da prelomi, al je baš tad grešila na najgluplje načineedit - pa ok se kretala, kondicija ok, preciznost isto, grešila je na početnički način, one silne voleje i smečeve, mreže.pokazala je više od slovakinje u nekim dometima ali u proseku lošiji skor Edited February 10, 2013 by InvisibleLight
Recommended Posts