Jump to content
IGNORED

Fed & Davis Cup

levi

Recommended Posts

Posted

slede ameri... jel gostujemo ili smo domacini?

Posted

Gostujemo, oni kod nas bili u Areni onomadПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

bice jebeno... garant ce izabrati neki indoor fast court, tu ni NJole ne dobiVa sigurno, kamoli Tipsa ili Troicki. a i dubl sigurno gubimo

Posted

tako su prosle godine namestili spancima klizaliste, u ostinu cini mi se, pa im je ferer objasnio, ma ajde ;)

Posted

Da, dubl je izgubljen definitivno, jedino ako se jedan od braće opet ne razboli od pokvarene pljeskavice

Posted

tipso jebe kevu na tim brzim hard court terenima, a novak je novak. ako budu u formi, nista tu jebeno nece biti.

Posted

Dubl Švajcarska - Češka, trenutno stanje - 2:2 u setovima, u petom setu 20:20, 6 i 40 minuta igre... :fantom:

Posted

cesi (berdih i rosol) i svajcarci (vavrinka i kjudineli) 20:20u petom setu, jel gledao neko, ja sad okrenuo :s_w:

Posted

Koja ludost, hahahaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
Dubl Švajcarska - Češka, trenutno stanje - 2:2 u setovima, u petom setu 20:20, 6 i 40 minuta igre... :fantom:
cesi (berdih i rosol) i svajcarci (vavrinka i kjudineli) 20:20u petom setu, jel gledao neko, ja sad okrenuo :s_w:
Najbolje od svega što će sva četvorica morati sutra opet na teren..
Posted

Ko dobije dubl verovatno uzima i celu seriju, bolje sad da pokidaju do kraja a sutra ko preživi... :D

Posted

Tri, tj. sad dve meč lopteПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Još jednaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Kako se izvukošeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Česi lagano dobiju svoj servis gem dok Švajcarci propišaju krv dok ga uzmu... :isuse: