Jump to content

Fed & Davis Cup

Featured Replies

Vau, Viktor preokrenuo meč :s_w: Odgledah prva dva seta i više nisam mogao da gledam mučenje, kad ono još pobedi čovek, svaka čast :thumbsup:

Imam problem da se radujem pobedama Troickog... :mellow:

vaaaaj?

Malo mi se ogadio od onog incidenta sa skupljačem loptica... Od tada primetim svako njegovo kukanje i žaljenje na suđenje, publiku i druge stvari koje ga ometaju.Moguće da nisam fer ali mi nikako ne leži...

viktor može da zahvali bogu i činjenici da je preko mreže bio nejaki poletarac

mrcvarenje se nastavlja... :isuse:
:D

Edited by bergasa19

čudo je ovaj dcčilića lorenci oterao u peti set, neki laksonen uzeo set berdihu, viktor preokreće od 0:2 :lolol:šta li ćemo još videti. nadam se samo ne neko iznenađenje sa novakom e da, ima teorija da je ovo vića namerno, da bi se novak naspavao :fantom:

Edited by duda

za novakov bioritam trenutno je gluvo doba noći.

jebes takmicenje u kojem Viktor pobedi!

šta li ćemo još videti. nadam se samo ne neko iznenađenje sa novakom
mnoga su cuda moguca ali Novak ovo nema teorije da ne dobije

teorija i bioritam ne idu zajedno, vidi se da nema uvek dobru koordinaciju udaraca, što zbog šljake, što zbog umora.samo da se Nole ne napreže previše jer povrede vrebaju iza leđa u ovakavom meču

15. as za 2-0 :thumbsup:

teorija i bioritam ne idu zajedno, vidi se da nema uvek dobru koordinaciju udaraca, što zbog šljake, što zbog umora.samo da se Nole ne napreže previše jer povrede vrebaju iza leđa u ovakavom meču
kako god Novak ovo izgubiti ne moze ni pomocu trikova ni da je sad izasao iz aviona pa cak i da je pre 10 minuta dobio Wavrinku 12-10 u petom setu
kako god Novak ovo izgubiti ne moze ni pomocu trikova ni da je sad izasao iz aviona pa cak i da je pre 10 minuta dobio Wavrinku 12-10 u petom setu
sad mogu da se složim sa tobom 6-3 6-2 i 5-1 je dovoljno