levi Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Ljakse. Mogu da zamislim reakciju Vuka Jeremića kada bi Rodja došao u Kovilovo Arenu i rekao da je to najgori teren na koji je kročio nogom
renne Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Pa dobro, rekao je Hjuit kad je igrao u Areni.Troicki prvi meč, Đoković drugiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Mil@n Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 U čemu je problem, ako je teren zaista najgori na kome je igrao, ne vidim razloga da to ne kaže. To je Davis Cup, nije to okupljanje veterana pa kao šljaka je sranje, al nema veze.
renne Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Pa problem je što forumski novakomrsci ne dozvoljavaju da Novak bilo šta primeti i kaže, odmah je seljakПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
189- Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 a kad ne kaze ono sto misli onda je kriv sto samo zeli da se dodvori navijacima i da ne zeli biti bad guy
renne Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 ma ti si mukica koliko mrziš Đokovića, iz ko zna kog razloga
Miljenko Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Kakva ruzna sljaka. :lolol:Koliko se ja secam, Rochus na sljaci najlosije igra(bar nekoliko sezona unazad).Goffin vece moze da bude problem. Ne znam sta da kazem za Viktora.
keitel Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Kakva ruzna sljaka. :lolol:Koliko se ja secam, Rochus na sljaci najlosije igra(bar nekoliko sezona unazad).Goffin vece moze da bude problem. Ne znam sta da kazem za Viktora.Svi su oni lošiji na šljaci, jedini razlog zbog koga su je odabrali je taj što su mislili da se Đoković neće pojaviti na toj podlozi posle Australije. Čudi me da nisu birali travu, ali vjerovatno nemaju sredstva za tako nešto.
Time Crisis Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ljakse. Mogu da zamislim reakciju Vuka Jeremića kada bi Rodja došao u Kovilovo Arenu i rekao da je to najgori teren na koji je kročio nogomRođa ne igra DC, pa srećom nema takvih problema :)
mlatko Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ITF pravi inspekciju terena, kažu loš je ali se moš igrati. ipak odluku će doneti u minut do 2 :isuse:možda se sutra odigraju i singl mečevi
Recommended Posts